Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Arts Symphony Orquestra actuarà al FIM d’Altafulla

Aquest dimarts 7 d’agost l’orquestra acompanyada del violoncel·lista Ferrarini portarà a escena obres musicals de Haydn, Mozart o Vanhal

L’Arts Symphony Orquestra actuarà juntament amb el violoncel·lista italià Ferrarini al FIM d'Altafulla L’Arts Symphony Orquestra actuarà juntament amb el violoncel·lista italià Ferrarini al FIM d'Altafulla CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dilluns, 06 Agost 2018 11:58


El Festival Internacional de Música d'Altafulla continua aquest dimarts 7 d’agost amb l’actuació de l’orquestra Arts Symphony, juntament amb el violoncel•lista solista Francesco Ferrarini i el director Jeroen Weierink.

Arts Symphony Ensemble està formada per membres de l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu i de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya. El seu renom els ha dut a participar en cicles de concerts i festivals com el dels Jardins de Pedralbes o el festival d’estiu de Cambrils. Algunes de les col•laboracions més important que ha realitzat l’Arts Symphony es troba la participació amb el grup 2Cellos, amb Claudi Arimany o Albert Guinovart, entre d’altres.

El violoncel•lista solista, Francesco Ferrarini, ha realitzat múltiples col•laboracions amb importants formacions en els teatres italians, país d’origen del músic, i també amb altres d’internacionals, com ‘Els Solistes de Moscou’. També destaca com a cofundador del Quartet ‘Webern’, considerat un dels millors quartets d’arc italians.

Ferrarini

El director d’aquesta actuació serà Jeroen Weierink, director de l’orquestra de cambra Camerata Amsterdam i dirigeent de la Holland Wind Players. A més, ha dirigit L’orquestra del festival de Summerborn i l’Orquestra de Wisconsin, entre d’altres. Inclús a dirigit gravacions de CD i concerts amb música de l’òpera ‘The good Soldier Schweik’ de Robert Kurka.

El concert es durà a terme a la plaça de l’Església d’Altafulla, a les 22h, i les entrades, amb un preu de 15€, es poden comprar a l’oficina de turisme d’Altafulla, per internet o una hora abans del començament de la funció.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: