Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les Piles posa en marxa la sisena edició del 'Danseu Festival'

El festival de carrer del municipi de la Conca es desenvoluparà entre el 10 i el 12 d’agost i participaran 25 ballarins internacionals

El workshop per ballarins que s’estan formant per ballar professionalment donava el tret de sortida amb diferents classes, tallers i creacions El workshop per ballarins que s’estan formant per ballar professionalment donava el tret de sortida amb diferents classes, tallers i creacions CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimarts, 07 Agost 2018 18:12

Les Piles de Gaià és, un any més, la capital de la dansa. Des del passat 1 d’agost, ja s’estan preparant les diverses activitats. El workshop per ballarins que s’està formant per ballar professionalment donava el tret de sortida amb les diferents classes, tallers i creacions que aquest any tindran lloc amb els professors Marie Gyselbrecht, Fabian Wixe, Marina Mascarell, Luke Jessop i Los INato.

Els 25 ballarins internacionals que hi participen han estat escollits entre més d’un centenar d’inscrits; i, al llarg d’aquests 15 dies, es formaran i participaran en diferents creacions que es duran a terme en aquest petit municipi de la Conca de Barberà. Alhora, viuran l’experiència del 'Danseu'; o, el que és el mateix, dues setmanes rodejats de natura i moviment, compartint moments i espais i formant-se com a ballarins professionals. Paral·lelament, també han començat les activitats obertes per a tots els públics; tals com tallers de ioga, dansa creativa, dansa contemporània o moviment terapèutic.

Festival familiar

Ara bé, el plat fort del 'Danseu Festival' arriba el proper cap de setmana de la mà dels 3 dies de festival familiar. Del 10 al 12 d’agost es podran veure 15 espectacles per part de companyies vingudes de 8 països diferents i 3 dels quals són estrenes nacionals. A més, també es podran veure espectacles com ‘Les Piles Itinerant’ on els participants al workshop en són els protagonistes i tenen el paisatge de les Piles com a escenari.

Cal destacar també l’espectacle inaugural del festival, ja que en la línia de l’aposta per un públic participatiu, trobem el projecte ‘La Bugada’, que vol retre homenatge a totes aquelles dones que durant part de la seva vida han trobat en els rentadors dels pobles un lloc on fer la feina però també on comunicar-se amb d’altres dones igual que elles. Des de l'organització del 'Danseu' s’ha fet una crida a dones majors de 18 anys per participar en un taller de 5 dies que culminarà amb la posada en escena d’aquest espectacle site-especific.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: