Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El guanyador de "La Cançó de l'estiu" del Camp de Tarragona actua dissabte a Valls i a Salou

Pele MacLeod, l’autor de la cançó 'Estiu Assolellat', actuarà en directe aquest dissabte al Festiuet de Valls i a les Nits Daurades de Salou

Pele MacLeod, l’autor de la cançó 'Estiu Assolellat', 'La Canço de l'estiu del Camp de Tarragona' Pele MacLeod, l’autor de la cançó 'Estiu Assolellat', 'La Canço de l'estiu del Camp de Tarragona' CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 11 Agost 2018 08:43

El grup barceloní Pele MacLeod, guanyadors de la tercera edició de 'La Cançó de l’Estiu' amb Estiu Assolellat, visita aquest dissabte el Camp de Tarragona per realitzar dues de les tres actuacionsque formaven part del
premi com a guanyadors.

El grup, amb Pele Bernial al capdavant, actuarà per al públic del Festiuet de Valls a les 13h d’aquest dissabte. El festival del Baix Camp arriba a la seva segona edició convertit en un referent de la zona, gràcies al seu ambiciós cartell, amb artistes com els grups Roba Estesa, Buhos o Doctor Prats.

D’altra banda, els guanyadors de la tercera edició del concurs musical del Camp de Tarragona faran doblet, ja que a les 22:45h està previst que actuin a l’Art Festival de Salou, a la Plaça de les Comunitats Autònomes, com a acte de la programació de les Nits Daurades de Salou.

Als barcelonins encara els quedarà una tercera actuació pendent al Camp de Tarragona, que s’enmarcarà dins del programa d’actes de Sant Magí a Tarragona. El proper divendres 17 d’agost (20h), Pele MacLeod actuaran a la Plaça Corsini, compartint escenari amb una nova edició de la Watermelon Pool i de la Sindriada, que tindrà lloc a l’interior del Mercat Central.

La cançó 'Estiu Assolellat' del grup barceloní Pele MacLeod va ser la guanyadora de la tercera edició del concurs La Cançó de l’Estiu, una cooproducció de TAC12 i la Cooperativa Combinats. Un jurat format per sis experts del món de la cançó i la cultura van triar la proposta guanyadora entre un total de 45 cançons, que van convertit l’edició de 2018 en la més participativa del concurs.

Pele MacLeodés el projecte del músic Pele Bernial. Fill de músic, ha estat lligat a la música des què va néixer. L’agost de 2015 cursà estudis de composició i producció a l’ Institute of Contemporary Music Performance de Londres. La seva estada al Regne Unit es converteix en la font d’inspiració del projecte de Pele Macleod i també de moltes de les cançons que formen part del seu disc Veritat Tossuda, produït pel mateix Pele i mesclat per Marc Parrot a Grabaciones Silvestres, on hi predomina el pop d’aire britànic i altres estils com el folk, rock o el dixieland.

El concurs 'La Cançó de l’Estiu del Camp de Tarragona' compta amb la complicitat d’administracions públiques com l’àrea de festes de l’Ajuntament de Tarragona i l’Ajuntament de Salou, i iniciatives privades com el Festiuet de Valls.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: