Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Recital de la soprano Soledad Cardoso al FIM d’Altafulla

Aquest dimarts 14 d’agost, a les 22h, a la plaça de l’Església actuarà la famosa soprano, acompanyada de flauta, clavicèmbal i violoncel

La soprà Soledad Cardoso serà aquest dimarts 14 d'agost al FIM d'Altafulla. La soprà Soledad Cardoso serà aquest dimarts 14 d'agost al FIM d'Altafulla. CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dilluns, 13 Agost 2018 13:53

El Festival Internacional de Música d’Altafulla continua el seu transcurs aquest dimarts 14 d’agost amb una actuació amb la soprano Soledad Cardoso qui ha treballat amb directors com Pier Luigi Pizzi, Jorge Lavelli o Tomàs Muñoz, entre molts altres noms.

Acompanyant amb música de cambra hi actuaran a la flauta, Claudi Arimany, considerat un dels solistes catalans de més prestigi amb una trajectòria de gran projecció internacional. Al clavicèmbal, Pedro Rodríguez, qui ha col•laborat en nombroses orquestres i ha actuat en diversos països. Al violoncel, Mar Renau, qui actualment forma duo amb Ester Vela i ha actuat en nombrosos festivals. Finalment, també a la flauta, Eduard Sànchez, qui actualment formà duet amb el pianista Ignacio Millán i ha participat en diversos festivals internacionals d’Europa com a solista.

El conjunt es podrà escoltar aquest dimarts 14 d’agost, a la plaça de l’Església d’Altafulla. Les entrades, amb un preu de 15€, es poden comprar a l’oficina de turisme d’Altafulla, per internet o una hora abans del començament de la funció.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: