Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Festival Roca Foradada es relaxa amb Jazz i Bossa Nova

Keep Calm Duet i Òscar Ribera seran a la plaça de l’Església de Clarà, Torredemabarra, aquest dimarts 14 d’agost a les 22:30h

Keep Calm Duet actuarà al Festival Roca Foradada juntament amb Òscar Ribera. Keep Calm Duet actuarà al Festival Roca Foradada juntament amb Òscar Ribera. CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimarts, 14 Agost 2018 12:59

El consolidat festival de Torredembarra acull Josué García i Andrés Bastiani, al fiscorn i la guitarra, format el Keep Calm Duet que actuarà conjuntament amb el percussionista Òscar Ribera, per oferir al públic un repertori instrumental i personal dels millors estàndards de Jazz i Bossa Nova, fent ús dels recursos del jazz més pur i la sensible precisió de la música clàssica i contemporània.

El concert es realitzarà a la plaça de l’Església de Clarà, aquest dimarts 14 d’agost, a les 22:30h, les entrades tenen un preu de 6€ per concert i es poden comprar per la web del municipi o a taquilla ½ abans de cada concert.

Últim concert

Per acabar el Festival Roca Foradada només quedarà un últim concert el dissabte 25 d’agost, a càrrec del grup d’Havaneres vingut de Calella de Palafrugell Port Bo, que acomiadaran el festival amb un toc clàssic.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: