Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus celebra els 30 anys de la 'Nit de Claqué'

El Teatre Bartrina serà l'escenari aquest dissabte 15 de setembre de l'espectacle dels '30 Anys de la Nit de Claqué', amb Josh Hilberman i els germans Méndez

La companyia de claqué Coco Comin La companyia de claqué Coco Comin CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 13 Setembre 2018 17:44

'La Nit del Claqué' reunirà en un mateix escenari artistes de la talla dels germans Méndez, precursors de la disciplina a la ciutat de Barcelona, o l'artista americà Josh Hilberman, que oferirà una master class en el marc d'un festival que enguany celebra la seva 30a edició i és considerat el més antic de claqué que encara es continua realitzant.

El festival compta amb la participació de gairebé tots els professionals del claqué emergents a Barcelona com ara Andrea Herrera, Matteo Nicolai, Jose Sala, Patricia Villalón, Samuel Vere, Annalisa Mattioli, Adhara Jackson, Marta Manotas, Paula Ferran i Clara Martínez, així com d'artistes del gremi ja reconeguts internacionalment com Laia Molins, Rubén Pérez, la companyia Sharon Lavi, Jep Meléndez i Roser Font, entre altres.

El divendres 14 de setembre, a les 21.00 h, a La Palma de Reus, se celebrarà la 'Mostra de Claqué d’Aquí,' on professionals del claqué i altres promeses que encara estan en formació ompliran l’escenari amb aquesta modalitat de ball.

                                                                                    La Camut Band (Cedida): Camut Band

L'endemà dissabte 15 de setembre, a les 18.30 h, a la plaça d’Evarist Fàbregas, tindrà lloc el 'Claqué al carrer', avançament de l'espectacle dels '30 Anys de la Nit del Claqué', que tindrà lloc, a les 21.00 h, al Teatre Bartrina.Enguany, per commemorar l’aniversari, es comptarà amb la participació de pràcticament totes les companyies joves de claqué de Barcelona i, com a representació de tots els ballarins internacionals que han participat durant aquests anys, Josh Hilberman, ballarí americà referent en el món del claqué.

Reus és un referent d’aquesta especialitat al nostre país, ciutat que ha acollit els millors ballarins del món actuant i/o realitzant classes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: