Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La música sacra i la bossa nova, protagonistes a l’Auditori Josep Carreras el proper cap de setmana

En concert, els cors Scherzo i Exaudio el divendres, i Viola da Samba el dissabte

Viola da Samba, un grup musical que crea un pont entre la música renaixentista i la música brasilera Viola da Samba, un grup musical que crea un pont entre la música renaixentista i la música brasilera CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimecres, 17 Octubre 2018 17:48

El proper cap de setmana, l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca acollirà dos concerts en el marc de la temporada de tardor que va començar el passat mes de setembre.

En primer lloc, el divendres 19 d’octubre a les 21:00h, el Cor Scherzo de Vila-seca i el Cor Exaudio d'Igualada, dos dels cors femenins més destacats del panorama coral català, presentaran un programa format per obres a 8 veus o a doble cor de compositors dels segles XIX i XX. Amb aquest programa, titulat Paisatges divins i dirigit per Esteve Costa, ens proposaran un viatge polièdric per l'espiritualitat de la música sacra i la que ens desperta la contemplació de la natura.

                                                                   El Cor Scherzo de Vila-seca: Cor Scherzo arxiu

D’altra banda, el dissabte 20 d’octubre a les 21.00 h, tindrà lloc el concert “De Rio a Rio” a càrrec de Viola da Samba, un grup musical que crea un pont entre la música renaixentista i la música brasilera. El repertori que ofereix Viola da Samba abasta des dels madrigals del Renaixement ibèric fins a la moderna Bossa nova, passant per la música afro-brasilera i indígena ressaltant les similituds i les influències entre elles.

Les peces de Samba i Bossa són adaptades magistralment per aquests exquisits instruments pel compositor brasiler Jean Kleeb. Les cordes de la viola, fabricades expressament només amb tripa natural donen un so més pur i orgànic que suposa, juntament amb la especifica tècnica desenvolupada pel violagambista Fernando Marín, una nova experiència sonora en el món del jazz i la bossa. La delicada i conreada veu de Nadine Balbeisi, el mestratge de Jean Kleeb en els acords de bossa al clavicèmbal i el bon fer de l'arc en la viola da gamba de Fernando Marín creen aquesta simbiosi musical perfecta.

Les entrades per aquests concerts es poden adquirir al vestíbul de l’Auditori Josep Carreras des d’una hora abans de l’inici del concert i amb antelació a la secretaria del Conservatori o al web de l’Auditori www.auditorijosepcarreras.cat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: