Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Le Soul Machine inundarà el teatre Magatzem de soul-funk

El grup hi serà en concert el dissabte 20 d’octubre a les 20:30h / Els diumenges 21 i 28 d’octubre es farà un musical especial de Haloween

La banda de Soul-funck Le Soul Machine, fundada a Falset l'any 1999 La banda de Soul-funck Le Soul Machine, fundada a Falset l'any 1999 CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 19 Octubre 2018 10:02

El teatre Magatzem de Tarragona s’omplirà de ritme aquest cap de setmana, amb l’actuació de Le Soul Machine, anomenada com una de les formacions de música negra amb més projecció a Catalunya. El grup de soul i funk de Falset seran al teatre Magatzem el dissabte 20 d’octubre a les 20:30h amb un preu de 12 euros pels socis del teatre, 13 l’entrada anticipada i 15 euros si es compra a guixeta.

L’endemà, també al teatre Magatzem, es podrà veure l’espectacle 'Hotel Fantasma, El Musical', on les esperances, els desitjos i les decisions es mostren com una eina fonamental en la vida. L’espectacle es farà a les 12 i les 18h, tant el diumenge 21 com el 28 d’octubre. El preu és de 6 euros pels socis, 7 l'entrada anticipada i 8 euros si es compra a guixeta.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: