Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

‘La mà invisible’ arriba al Teatre Auditori del Morell

L’obra s’inclou dins de la programació del ‘Deprop’, el cicle de teatre en petit format del municipi / L’espectacle es podrà veure dissabte 20 d’octubre, a les 21h

'La mà invisible' serà la tercera obra del festival 'Deprop' del Morell i es podrà veure aquest dissabte 20 d'octubre a l'Auditori del Morell 'La mà invisible' serà la tercera obra del festival 'Deprop' del Morell i es podrà veure aquest dissabte 20 d'octubre a l'Auditori del Morell CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 19 Octubre 2018 11:42

El Teatre Auditori del Morell acollirà aquest dissabte 20 d'octubre, a les 21h, els tarragonins de Tornavís Teatre que presentaran ‘La mà invisible’, en el marc del ‘Deprop’, el cicle de teatre en petit format del municipi. El preu de l’entrada és de 3 euros anticipada i 5 euros a taquilla.

En ‘La mà invisible’ els protagonistes treballen, i molt. Alguns, fins i tot treballen amb les mans i suen, es fiquen malalts, s’avorreixen, es desesperen. En aquesta obra la gent fica maons, talla carn, carrega caixes... Però no saben amb quina finalitat. Només una cosa és segura: una mà invisible mou els fils i pot convertir la seva jornada en un malson.

‘Deprop’ porta sis espectacles de petit format al Morell

‘La mà invisible’ és el tercer muntatge del cicle, després que ja s’hagin pogut veure ‘Ales d’Ivori’, de Premium Actors, i ‘El Pis’, de la Companyia Mag Maiky.

Fins a principis de desembre hi haurà encara tres obres més: ‘Amazing’, amb la Maga Melanie (4 de novembre); ‘Roig, pèl-boig’, de Mimaia Teatre (24 de novembre, dins el Festival Guant), i ‘Un conte de Nadal’, a càrrec del Grup de Teatre la Sala del Morell (1 de desembre).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: