Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Suspès l’espectacle d’obertura del COS 2018 per indisposició de l’artista

Amb la suspensió de ‘Molar’ de Quim Bigas, el primer espectacle serà ‘Vida’ de Javier Aranda, que es representarà aquest divendres 19 d’octubre a les 19:30h

L'espectacle 'Vida' de Javier Aranda, serà la primera representació que es farà en el marc del festival COS 2018 de Reus L'espectacle 'Vida' de Javier Aranda, serà la primera representació que es farà en el marc del festival COS 2018 de Reus CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 19 Octubre 2018 13:14

El Festival Internacional de Moviment i Teatre Gestual s’ha vist obligat a suspendre l’espectacle d’obertura del COS 2018 per indisposició de l’artista Quim Bigas, que havia de representar l’espectacle ‘Molar. D’aquesta manera, el primer muntatge del certamen d’enguany serà ‘Vida’, de la companyia Javier Aranda, que es representarà al Teatre Bravium, aquest divendres a les 19:30h.

La programació es completarà amb la companyia 2Theatre, que presentaran a Reus ‘Boris & Ingrid’. La posada en escena serà el mateix divendres 19 d’octubre a les 21h al Teatre Bartrina. L’obra presenta una història sobre la vellesa i l’amor, en una comèdia absurda de teatre físic, que explica la història d’una parella d’immigrants.

En cas de pluja

La programació del Festival COS continuarà durant el dissabte 20 i el diumenge 21 d’octubre. Tota la programació es pot consultar al web www.cosreus.cat. Des de l’organització s’informa que, en cas que continues plovent, els espectacles de carrer programats a la plaça del Mercadal es traslladaran a Cal Massó i, l’espectacle programat a la plaça de la Llibertat, es traslladaria a la Sala Quatre del Museu de plaça de la Llibertat. La resta d’espectacles programats a l’interior dels teatres no canviaran la seva ubicació prevista.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: