Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Boikot, Lágrimas de Sangre i DJ Buenri, al concert de Festa Major d'Alcover

Els grups actuaran aquest dissabte 20 d'octubre, a la mitjanit, al Pavelló Municipal d'Esports

Imatge d'arxiu d'un concert de Boikot Imatge d'arxiu d'un concert de Boikot ARXIU / INFOCAMP
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 19 Octubre 2018 19:21

El concert de la Festa Major d'Alcover comptarà enguay amb els grups Boikot, Lágrimas de Sangre i el Dj Buenri. L'actuació tindrà lloc aquest dissabte 20 d'octubre, a les 12 de la nit, al Pavelló Municipal d'Esports.

Boikot, el grup madrileny amb un estil molt variat punk, ska i fins i tot amb un toc de metal encara que sempre com a base el rock. Amb grans èxits com 'De espaldas al mundo' i 'Tus problemas crecen'. Grup reconegut nacionalment i internacionalment actuant als festivals de mes prestigi com Pintor Rock, Viña Rock, Extremúsika, etc...

Lágrimas de Sangre és una banda de rap combatiu, que beu d’estils més enllà del Hip-Hop, com és el Rock i el Reggae, allunyant-se dels tòpics d’herència nord-americana.

Dj. Buenri és una llegenda dels 90’s, Dj. resident a la santa casa, el XQUE, juntament amb artistes de prestigi com Dj. Pastis. Buenri, ens oferirà una sessió remember d’infart.

Les entrades es poden comprar a l'Ajuntament de la vila, al PIJ, al Bar Plaça Nova, al Bar Colomí, Cercle d'Amics i al Pub d'Alcover; i a Reus a Discos Quik. El preu és de 10€ si es compren anticipadament, i de 12€ si s'adquireixen el mateix dia a taquilla.

Estand informatiu de Creu Roja

Coincidint amb el concert de la Festa Major, el Pavelló Municipal comptarà amb un estand informatiu de la Creu Roja dirigit als joves de la vila i a tots aquells que s’hi donin cita. En ell s’hi trobarà informació sobre prevenció de drogues, alcohol, sexualitat, etc... A part de la informació ens oferiran un servei més que consta de la prova d’alcoholímetre, distribució de preservatius, ulleres alcovista i anàlisis de substàncies.

Per altra banda, també, l’Ajuntament d’Alcover assumeix el compromís i la responsabilitat social i política d’eradicar tot tipus de violències sexuals al municipi, i ha elaborat un protocol contra les agressions sexistes a les festes i esdeveniments festius.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: