Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Cor i Orquestra dels Amics de la Catedral de Tarragona actuarà a l’Església de Sant Pere de Cambrils

El concert gratuït d'aquest dissabte 17 de novembre s’emmarca en l’Any Cardenal Vidal i Barraquer, que commemora els 150 anys del naixement d’aquest cambrilenc universal

El Cor i Orquestra dels Amics de la Catedral de Tarragona oferirà un concert aquest dissabte a l’Església de Sant Pere de Cambrils El Cor i Orquestra dels Amics de la Catedral de Tarragona oferirà un concert aquest dissabte a l’Església de Sant Pere de Cambrils COR I ORQUESTRA DELS AMICS DE LA CATEDRAL DE TARRAGONA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 16 Novembre 2018 19:07

L’Església de Sant Pere Apòstol de Cambrils serà l’escenari del concert del Cor i Orquestra dels Amics de la Catedral de Tarragona, en el marc de l’Any Cardenal Vidal i Barraquer, el proper dia 17 de novembre, a les 20:30 hores. L’activitat està organitzada per l’Ajuntament de Cambrils i la Comissió Any Cardenal Vidal i Barraquer, amb la col·laboració de la parròquia de Sant Pere de Cambrils. L’entrada és gratuïta.

El Cor i Orquestra actuarà sota la direcció de Mn. Miquel Barbarà i Anglès i interpretarà, entre altres obres, “El prevere i el cardenal”, amb text i música del professor Josep-Enric Peris i Vidal. Es tracta d’un Scherzo simfònic sobre un diàleg imaginari entre Mn. Ramon Muntanyola i Llorach i el cardenal Vidal i Barraquer. L'entrada serà gratuïta.

Propers actes

Els actes per commemorar el 150è aniversari del cardenal continuaran el dia 21 de novembre al Centre Cultural amb la conferència 'Cop d’Estat, anticlericalisme i revolució al 1936' a càrrec del Dr. Josep Sánchez Cervelló, degà de la Facultat de Lletres de la URV i catedràtic d'Història Contemporània del Departament d'Història i Història de l'Art de la URV.

L’últim acte del novembre serà una taula rodona sobre l’humanisme i l’espiritualitat del cardenal, el dia 28, a les 20 hores, a la sala d'actes del Centre Cultural. L’acte comptarà amb la presència de Mn. Josep Raventós Giralt, rector de la Parròquia de Santa Maria de Cambrils (1985-2006) i coautor amb Albert Manent de l’Església clandestina a Catalunya durant la guerra civil 1936-1939. També hi intervindrà la Dra. Margarita Mauri Álvarez, professora d'Ètica de la Facultat de Filosofia de la Universitat de Barcelona i autora del llibre El pensament del cardenal Vidal i Barraquer.

El programa complet de l’Any Cardenal Vidal i Barraquer es pot consultar aquí.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: