Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Lluís Capdevila presenta el seu treball 'Diàspora' a l’Auditori Josep Carreras

El proper diumenge 2 de desembre, a les 19h, tindrà lloc el concert del pianista falsetà

El músic de Jazz Lluís Capdevila va decidir, amb 25 anys, marxar a Nova York, on hi va residir durant nou anys El músic de Jazz Lluís Capdevila va decidir, amb 25 anys, marxar a Nova York, on hi va residir durant nou anys ARXIU / INFOCAMP
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 01 Desembre 2018 10:53

Amb la intenció de créixer professionalment, ampliant els seus horitzons expressius i creatius, el músic de Falset Lluís Capdevila va decidir, amb 25 anys, marxar a Nova York, on hi va residir durant 9 anys. Allà va formar-se a l’Aaron Copland School of Music i a l’Stony Brook University, i va poder compartir escenari amb músics com Ray Anderson, Ugonna Okegwo i Elliot Zigmund, a més de fer-se un lloc al circuit de clubs locals.

Totes les vivències que va experimentar en aquells anys van anar prenent forma de composicions i així és com va néixer 'Diàspora', un disc que en nou brillants temes concentra emocions ben intenses i que ens parla de la dispersió que han viscut els músics de la seva generació, empesos a sortir a l’estranger per buscar oportunitats laborals.

El concert tinrà lloc aquest diumenge de desembre, a les 19:00h, a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca.

Les entrades es podran adquirir al vestíbul de l’Auditori Josep Carreras des d’una hora abans de l’inici del concert i amb antelació a la secretaria del Conservatori o al web de l’Auditori www.auditorijosepcarreras.cat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: