Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Josep Pedrals impregnarà de música i literatura el Festival Terrer

Pedrals presentarà diumenge l'obra 'Els límits de Quim Porta', acompanyat del músic tarragoní Roger Conesa, on la poesia, els versos, els contes i la música es deixen anar

Josep Pedrals ens proposa explorar 'Els límits de Quim Porta', una obra en forma de llibre que traspassa els límits del format Josep Pedrals ens proposa explorar 'Els límits de Quim Porta', una obra en forma de llibre que traspassa els límits del format ARXIU / INFOCAMP
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 01 Desembre 2018 11:02

Josep Pedrals es dedica a la poesia des de múltiples fronts, posa música als versos i versos a les músiques, expandeix la teatralitat del vers o inclou versos en les dramatúrgies d’altres. En el marc del Festival Terrer, el Centre Quim Soler ens proposa explorar 'Els límits de Quim Porta', una obra en forma de llibre que traspassa els límits del format. Una disbauxa de llenguatge. Poesia, contes, jocs malabars des de l’antigor a l’avantguarda. Un devessall pedralenc de la millor collita. I a la lletra hi posa música Roger Conesa, saxo i més coses, també.

El recital tindrà lloc aquest diumenge 2 de desembre, a les 18h, al Celler de Ca la Càndia, al Masroig. Les entrades oscil·len entre 8 i 10 euros.

Abans però, es podrà gaudir de la projecció del curt  'Amore d'inverno', premiat al Festival Internacional Most, que aquests dies també se celebra al Priorat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: