Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Nadales a ritme de jazz al Vendrell

El nou espectacle de la Vicens Martín Dream Big Band es podrà veure aquest dissabte 8 de desembre, a les 20:30h, a l'Auditori Pau Casals 

Gemma Abrié i la Vicens Martín Dream Big Band seran aquest dissabte 8 de desembre a l'Auditori Pau Casals Gemma Abrié i la Vicens Martín Dream Big Band seran aquest dissabte 8 de desembre a l'Auditori Pau Casals CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 06 Desembre 2018 23:14

La programació del Temporada de tardor encara ja la seva recta final, i ho fa aquest mateix dissabte a l'Auditori Pau Casals de Coma-ruga, amb un concert que té la vista posada en les festes nadalenques.

El nou espectacle de la Vicens Martín Dream Big Band, acompanyada de la veu de la Gemma Abrié, recull algunes de les nadales tradicionals catalanes més conegudes, passades pel sedàs dels arranjaments de Vicens Martín, i versiona ritmes i melodies amb un aire mediterrani. Tota mena de colors diferents, però comuns alhora, i sempre fets a mida per a la veu de Gemma Abrié, que actua acompanyada dels 17 músics de la Dream Big Band.

El concert tindrà lloc el proper dissabte 8 de desembre, a les 20:30h. Les entrades es poden adquirir per 15 euros (12e amb descompte).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: