Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Festival Terrer clourà amb flamenc i rumba catalana

El dissabte 8 de desembre es tancarà la segona edició d’aquest festival amb l’actuació de Milu Calabuch a les 13h a Capçanes i de Mayte Martin a les 20h a Falset

L'artista de 'flamenc català' Mayte Martin en una de les seves actuacions L'artista de 'flamenc català' Mayte Martin en una de les seves actuacions CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 07 Desembre 2018 12:27

El dissabte 8 de desembre se celebrarà la colenda del Festival Terrer del Priorat. Per acomiadar-lo hi haurà rumba catalana de la mà de Miliu Calabuch a la plaça de l’Església de Capçanes, a partir de les 13h, amb entrada gratuïta a tots els assistents. Aquest artista pretén fer arribar la rumba catalana a un públic més heterogeni que entri per primera vegada en contacte amb aquest estil tan particular.

També el dissabte, però en aquest cas a les 20h al Teatre l’Artesana de Falset, actuarà Mayte Martin, considerada pionera del denominat ‘flamenc català’. El contingut i l’estètica musical i artística de l’espectacle que es podrà veure a Falset al Festival Terrer representa una original aposta des de l’austeritat, per una ortodòxia contemporània que reivindica al mateix temps el classicisme i la creativitat. El preu de l’entrada serà de 15€ si es compra de manera anticipada i 18€ a taquilla.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: