Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Nou "mapping" nadalenc a l'Hospitalet de l'Infant

S'estrenarà el proper divendres 14 de desembre. a les 18h, sobre la façana de l'hospital gòtic, a la plaça Berenguer d'Entença

Alumnes de P5 de l'Escola Mestral de l’Hospitalet de l’Infant i de l’Escola Valdelors de Vandellòs gravant pel "mapping" nadalenc Alumnes de P5 de l'Escola Mestral de l’Hospitalet de l’Infant i de l’Escola Valdelors de Vandellòs gravant pel "mapping" nadalenc CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimecres, 12 Desembre 2018 10:49

Des de l'any 2015 l'Hospitalet de l'Infant projecta per Nadal un mapping tematitzat a la façana de l'Hospital del Coll de Balaguer, a la plaça Berenguer d'Entença, Aquest espectacle audiovisual comptarà enguany amb un nou guió i una nova música. L'estrena es farà el proper divendres 14 de desembre, a les 18 h, a càrrec de l'empresa especialitzada en animació 3D SINOCA.

El vídeo mapping és una tècnica de projecció de vídeo sobre tot tipus de suports amb què es crea el contingut audiovisual per ser adaptat a la forma d'una superfície estàtica, per fer que aquesta cobri vida (en aquest cas, l’hospital gòtic). Els protagonistes són, com sempre, els alumnes de P5 de l’Escola Mestral de l’Hospitalet de l’Infant i de l’Escola Valdelors de Vandellòs.

A aquests gairebé vuitanta nens i nenes se’ls va fotografiar fa uns dies al plató de la Televisió de Vandellòs per simular la seva participació en les diferents escenes típiques del Nadal al municipi, combinant els seus rostres amb cossos de dibuixos animats.

El mapping, que té una durada de 10 minuts, aproximadament, es podrà veure els dies 14,15, 21, 22, 28 i 29 de desembre i 3 i 4 de gener, a les 18 i a les 19 hores.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: