Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Leo Brouwer dirigirà el seu propi homenatge al Festival Internacional de Guitarra de l'Hospitalet de l'Infant

El festival se celebrarà del 24 al 28 de juliol de 2019, després de les convivències mensuals a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca / En total, es faran cinc concerts amb la guitarra com a protagonista

Leo Brower, músic cubà especialitzat en guitarra i compositor de cançons contemporànies Leo Brower, músic cubà especialitzat en guitarra i compositor de cançons contemporànies CEDIDA
Espectacles Laia Molné
Dimecres, 19 Desembre 2018 14:18

Vandellòs i l'Hospitalet de l'infant arriba a la 3a edició del Festival Internacional de Guitarra i ho fa amb un homenatge a Leo Brouwer amb la seva obra 'Tricastin', una representació que faran alumnes de guitarra de conservatoris de tot el país que no només serà un homenatge sinó que comptarà amb el mateix Brouwer com a director. Per preparar les diferents trobades que des de gener faran alumnes, professors i el famós músic d'obres contemporànies, Vila-seca cedirà l'espai de l'Auditori Josep Carreras. Així, després de diverses convivències mensuals, del 24 al 28 de juliol, se celebrarà el Festival Internacional de Guitarra a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant.

L'organitzadora del festival, Patrícia Mercado, ressaltava “l'honor de tenir un dels grans mestres de la música contemporània com a director en aquest esdeveniment”, una oportunitat que farà que els alumnes “puguin conèixer en primera persona una figura rellevant del món de la música”. En total, 'Tricastin' comptara amb, com a mínim 22 alumnes de guitarra de diversos conservatoris que es dividiran en 4 veus i dues guitarres solistes. Patrícia Mercado ha volgut ressaltar la curiositat que 'Tricastin' és una obra dedicada a una població francesa que té una planta nuclear, tal com passa a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant.

El programa de la tercera edició del Festival Internacional de Guitarra de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant estarà format per: L'actuació i inauguració del Festival el 24 de juliol amb la guitarrista brasilera de Bossa Nova Badi Assad; el 25 de juliol es celebrarà l'homenatge a Leo Brouwer amb el propi músic com a director; El 26 la soprano argentina Mariana Flores juntament amb Hopkinson Smith tocaran cant clàssic amb llaüt; el 27 de juliol hi haurà concert de flamenc amb el quartet Joncal; el Festival clourà el 28 de juliol amb el concert del Cor de la Ciutat de Tarragona, conjuntament amb la vandellossenca Anabel Montesinos.

Tant Vila-seca com Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant han assenyalat que aquesta és una “molt bona ocasió per donar-se a conèixer internacionalment, com a municipis i com a territori”, ja que anul·lament aquest Festival atreu gent de fora del país pel seu interès a nivell internacional.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: