Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Sala Trono incrementa la seva ocupació arribant al 80% entre setembre de 2018 i gener de 2019

El pròxim dissabte, 23 de febrer, a partir de les 18:30 h, la sala tarragonina acull l’obra ‘Two Ladies or not Two Ladies’

'Two Ladies or not Two Ladies' es podrà veure el pròxim dissabte, 23 de febrer, a la Sala Trono 'Two Ladies or not Two Ladies' es podrà veure el pròxim dissabte, 23 de febrer, a la Sala Trono CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 21 Febrer 2019 10:33

La Sala Trono inicia l’any amb bones notícies. L’espai millora la seva projecció fora de Tarragona i incrementa el percentatge d’ocupació de la sala arribant al 80% durant el període de setembre de 2018 a gener de 2019. Ara, la sala tarragonina forma part de la junta directiva de l’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA), amb la presència de Joan Negrié, gestor i programador de la Sala Trono. La nova junta es planteja treballar per incrementar el públic a les sales i impulsar el desenvolupament del sector, entre altres, dos objectius que es veuen reflectits en els resultats de la darrera temporada.

Mentre que la temporada de febrer a juny del passat 2018 la Sala Trono va registrar una ocupació del 78%, aquesta s’ha vist incrementada en el període de setembre de 2018 a gener de 2019, arribant al 80%. Una xifra molt positiva que se suma a altres bons resultats com la millora de la projecció de la sala fora de Tarragona.

La Sala Trono a l’ADETCA

Actualment, la Sala Trono forma part de la junta directiva de l’ADETCA, amb la presència del gestor i programador de la sala, Joan Negrié, que esdevé nou tresorer de l’associació que presideix Isabel Vidal, la gerent del Grup Focus. Les principals línies de treball que es planteja la nova junta són l’increment de públic a les sales, com també l’impuls per al desenvolupament del sector atenent les noves generacions i sensibilitats dels agents teatrals. Així mateix, la junta també treballa per dotar de més centralitat el teatre en els àmbits cultural, social, econòmic i polític.

En la nova junta també participen en diferents càrrecs de vicepresidència, secretaria i vocals el Grup Balañá, El Maldà, Anexa, Bitò, La Brutal, La Perla 29, el Teatre de l’Aurora i la Nau Ivanow. ADETCA va néixer l’any 1992 amb l’objectiu de vetllar pel desenvolupament del teatre d’iniciativa privada en qualsevol de les seves manifestacions. Actualment té associades 51 empreses dedicades a la producció, exhibició i distribució teatral i és una interlocutora necessària per a les institucions públiques i privades que intervenen en l'activitat escènica del país i una entitat compromesa en el desenvolupament cultural de Catalunya.

Nova temporada

Així mateix, la nova temporada arrenca també amb molt bona acollida per part del públic. Aquest dissabte, 23 de febrer, a partir de les 18:30 h, la Sala Trono acull l’obra ‘Two Ladies or not Two Ladies’, de la companyia valenciana Cashalada. Es tracta d’un cabaret tragicòmic ple d’humor, gamberrisme i tendresa. Una oda a la supervivència i la passió que recorda la importància de l’amor. L’obra està protagonitzada per Josep Zapater, que a més d’oferir la seva gran veu i la seva interpretació també serà el pianista i guitarrista del concert i esdevindrà el perfecte antagonista de l’actriu tarragonina Noèlia Pérez.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: