Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'espectacle del "bailaor" tarragoní Francis Núñez es trasllada al Teatre Metropol

El concert d’Esther Yoo & OCM’ es trasllada a La Catedral, mentre que l’espectacle infantil ‘Blowing’ previst pel diumenge 24 de febrer ha estat cancel·lat

El "bailaor" tarragoní Francis Núñez serà aquest divendres al Teatre Metropol El "bailaor" tarragoní Francis Núñez serà aquest divendres al Teatre Metropol ARXIU / INFOCAMP
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 21 Febrer 2019 11:41

L'incident ocasionat el passat cap de setmana al Teatre Tarragona ha obligat a fer alguns canvis en la programació d'aquest cap de setmana. L’espectacle del bailaor tarragoní Francis Núñez ‘Eclipse. Viaje de ida y vuelta’ es trasllada al Teatre Metropol. L’horari i el dia es manté tal com estava previst, el divendres 22 de febrer, a les 21h. El públic que disposava d’entrada pel Teatre Tarragona podrà accedir amb la mateixa, tot i que l’aforament de l’espectacle serà sense numerar.

El tarragoní Francis Núñez és un dels bailaores, coreògrafs i directors artístics de flamenc més destacats en l’actualitat. A més, és titulat en Dansa Espanyola i Flamenc per l’Institut del Teatre de Barcelona i llicenciat en Tècniques d’Interpretació i Coreografia. Núñez estrena a Tarragona el seu nou espectacle, Viaje de ida y vuelta en el marc del Festival Tarragona Sona Flamenc que se celebra durant tot aquest mes de febrer.
Concert ‘Esther Yoo & OCM’

D’altra banda, el concert d’Esther Yoo & OCM’ es trasllada a la Catedral. L’horari i el dia també es mantenen com estava previst, dissabte 23 de febrer, a les 21h. El públic que ja disposava d’entrada també podrà accedir amb la mateixa, tot i que l’aforament serà sense numerar.

Finalment, l’espectacle infantil ‘Blowing’ previst pel diumenge 24 de febrer, a les 12h, ha estat cancel·lat. Les persones que disposen d’entrada si les han adquirit a través d’Internet en els propers dies rebran el reintegrament, la resta les podran retornar a la taquilla del Teatre Tarragona a partir del dimecres 27 de febrer en l’horari habitual: dimecres d’11 a 13 h, dijous i divendres d’11 a 13 h i de 17 a 19 h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: