Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Circ i acrobàcies de risc al Convent de les Arts d'Alcover

La coproducció del Mercat de les Flors 'El meu nom és Hor' arriba aquest diumenge 24 de febrer, a les 19h

Escena de l'espectacle de circ i acrobàcies de risc 'El meu nom és Hor' Escena de l'espectacle de circ i acrobàcies de risc 'El meu nom és Hor' CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 23 Febrer 2019 11:38

Aquest diumenge 24 de febrer, a les 19h, el Convent de les Arts d'Alcover acollirà un l'espectacle de circ 'El meu nom és Hor', inclòs en la temporada hivern-primavera 2019. A través del cos, acrobàcies de risc, titelles inacabats, objectes, surrealisme i un inquietant joc de llums i ombres dirigit amb un luminòfon, dos artistes de circ expliquen una història basada en fets reals: un viatge a una cova desconeguda farcit d'humor àcid i d'imatges belles i sinistres que colpegen directament l’inconscient de l’espectador.

Immersos en la foscor, el silenci i en una inquietant sensació de deliri, la cova es converteix en un temple, un teatre, un garatge, una pantalla, un mirall dins el mirall. Un espai on els protagonistes desdibuixen les fronteres del que són per lliurar-se generosament al públic, en un simulacre més de la seva existència.

'El meu nom és Hor' és una coproducció del Mercat de les Flors on s'estrenà l'abril de 2018. En aquest escàs any de vida, ha estat present a teatres com el Kursaal de Manresa i el Teatre Auditori de Granollers a Catalunya i, a França, a l'Europeen de Cirque de la Universitat Toulouse Jean Jaures i al Teatre d'Ax les Thermes. A nivell de fires ha estat seleccionat a FiraTàrrega i al MADFeria de Madrid.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: