Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Japó i Catalunya es donen la mà, en el proper concert a l’Auditori Josep Carreras

La música tradicional japonesa de Soubugen i la violinista catalana Adriana Alcaide oferiran la seva simbiosi musical el proper divendres 15 de març a Vila-seca

Soubugen i la violinista catalana Adriana Alcaide Soubugen i la violinista catalana Adriana Alcaide CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimarts, 12 Març 2019 08:38

El proper divendres 15 de març l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca acollirà el concert 'Dues cultures i una ànima' a càrrec de Soubugen i Adriana Alcaide, a les 21:00h.

Amb una trajectòria de més de 20 anys, Soubugen combina la música tradicional japonesa interpretada pel shamisen del Hisao Suginaka juntament amb la veu i la dansa Nihon Buyou de Yuko Sarya.

La peculiaritat de Soubugen és la mescla d’instruments tradicionals amb una forma i estil d’interpretació pròpia i original. Tradició i modernitat van de la mà, creant una evolució contínua, amb nous i brillants arranjaments musicals que enriqueixen els habituals de la cultura musical japonesa, produint un estat elevat de consciència en els oïdors.

Després de quatre anys de col·laboració amb la violinista catalana Adriana Alcaide i de nombroses gires realitzades junts pel Japó i Catalunya, en aquesta ocasió podreu gaudir d'aquesta simbiosis musical plena d'imatges suggerents que traspassa fronteres.

Les entrades es poden adquirir amb antelació a la secretaria del Conservatori o a través del web www.auditorijosepcarreras.cat, i des d’una hora abans de l’inici del concert al vestíbul de l’Auditori Josep Carreras.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: