Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La programació del Teatre Tarragona es reubica i algunes obres se suspenen

La devolució de les entrades es farà pel mateix canal que es van adquirir

Exterior del Teatre Tarragona Exterior del Teatre Tarragona CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 14 Març 2019 14:06

Després dels fets ocorreguts fa unes setmanes al Teatre Tarragona, quan es va despendre una part del fals sostre de la platea, l’equipament romandrà tancat fins, com a mínim finals de maig. Això ha obligat que les obres i representacions que configuraven la programació d’aquesta temporada s’hagin hagut de reubicar, ajornar o bé suspendre.

Pel que fa a la temporada estable, l’espectacle teatral amb motiu del Dia de la Dona ‘Dos pits i una poma’, passa al Teatre Metropol, el mateix dia i a la mateixa hora, dijous, 7 de març, a les 21 h. L’obra ‘La bona persona de Sezuan’, passa al Teatre Metropol, el mateix dia i a la mateixa hora, divendres, 29 de març, a les 21 h. L’espectacle de Faemino i Cansado, passa, al Palau de Congressos, el divendres, 12 d’abril, a les 21 h. L’espectacle de ballet ‘Oskara’, passa al Teatre Metropol, també el mateix dia i la mateixa hora, divendres 3 de maig, a les 21 h. De la mateixa manera, ‘Rhumans’, passa al Teatre Metropol, el mateix dia i a la mateixa hora, 2 de juny, a les 18 h. I per últim, l’obra ‘El Llibertí’, passa al Palau de Congressos, el dissabte, 1 de juny, a les 21 h.

Respecte a la programació de KM 0, el Festival d’Aniversari de l’Esbart Dansaire, es farà al teatre del Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau, el mateix dia i hora en què estava previst, el 30 de març, a les 18:30 h. L’espectacle teatral ‘Dos Cavallers de Verona’ passa al Teatre Metropol, el diumenge, 7 d’abril, a les 19 h. El concert del grup Vergüenza Ajena passa al Palau de Congressos, el divendres 10 de maig, a les 22 h. L’espectacle teatral ‘Anda mi madre’ passa al Teatre Metropol, l’1 de juny, a les 18 h. L’espectacle ‘Narnia, el musical’, de l’associació Atrevete, passa al Teatre Tarragona, el diumenge, 28 de setembre. La Gala del Dia de Andalucia, es trasllada al dissabte, 15 de juny, al Teatre Metropol, en el supòsit que no estigui operatiu el Teatre Tarragona.

Ajornaments

Així mateix, l’espectacle protagonitzat per Joan Pera, N’hi ha que neixen estrellats, es farà, el diumenge 15 de setembre, a les 18 h, al Teatre Tarragona, i el concert de R. Alessandrini & OCM passa a la Catedral, el mateix dia i a la mateixa hora, 16 de març, a les 21 h.

Suspensions

Altres obres han quedat suspeses i passaran a la programació de la temporada 2019/2020: ‘Maremar’ , ‘Troia, una veritable odissea’ i Escape Room. Se suspèn també, l’obra ‘El Tràmit’ i la representació de l’òpera ‘La Bohème’.

Pel que fa a concerts, se suspenen els concerts Alexander Ullman & OBC, previst pel dia 22 de març, i el concert Kian Soltani & OCM, previst pel dia 11 de maig.

Devolució d’entrades

El termini de devolució de les entrades adquirides pels espectacles suspesos de la temporada del Teatre Tarragona es farà a partir del dimarts, 26 de març, pel mateix canal de compra. Les entrades comprades a les taquilles del Teatre Tarragona es podran retornar presencialment els dimarts de 10 a 13 h i de 17 a 20 h i respecte a les entrades comprades per internet la devolució de l’import es farà a la targeta bancària que es va utilitzar per fer el pagament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: