Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Leize, aquest dissabte a la Sala Zero

La històrica banda de metall, amb més 30 anys trpitjant els escenaris, presentarà l'onzè el disc 'Deriva' a la sala tarragonina

Imatge d'arxiu d'un concert del grup rock-metal Leize Imatge d'arxiu d'un concert del grup rock-metal Leize ARXIU / INFOCAMP
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 15 Març 2019 16:20

Han passat més de 30 anys des que va sorgir Leize a Zestoa (Guipúscoa) i ara tornen amb aquest 11è disc anomenat 'Deriva', un recull de 10 cançons que han estat gravades als estudis 2noisy d'Azpeitia (Guipúscoa) i masteritzat a Cuttingroom Mastering de Suècia. Aquest dissabte 16 de març, a les 22:30h, la històrica banda de metal presentarà aquest treball i els seus clàssics a la Sala Zero de Tarragona.

Un àlbum que conté 10 cançons rock-metal amb el segell "LEIZE" impregnat en cadascuna d'elles amb les col·laboracions de Jorge Salan a 'Mi lugar' i Alberto Marín a 'No me da la gana'. L'ànima de la banda, Félix Lasa, s'expressava així quan es referia al nou disc: "En plena deriva per cansament en la nostra rutina diària, vam buscar un refugi en qualsevol activitat que ens donés vida, en què sense fronteres i notant cada sentit, podem sentir-nos lliures, i en el que som en realitat." És en essència un disc "LEIZE" pels quatre costats, amb un so cru, clar i actual, però que des de la primera nota té el toc i la manera de fer de la banda basca. 

Les entrades es podran adquirir per 15 euros (+ despeses) de forma anticipada a través de www.salazero.com o bé a taquilla per 15 euros. La sala obrirà les seves portes mitja hora abans del concert.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: