Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'Peter Pan' portarà a escena 30 joves actors en l'espectacle més ambiciós del GTP de Valls

El Grup del Teatre Principal estrena el divendres 5 d'abril un muntatge amb escenografia, vestuari i banda sonora pròpia / També hi haurà funcions dissabte (17:30 i 21h) i diumenge (12 i 17:30h)

Els actors i actrius de l’espectacle han pogut mostrar aquesta setmana als mitjans de comunicació els detalls que amaga la proposta Els actors i actrius de l’espectacle han pogut mostrar aquesta setmana als mitjans de comunicació els detalls que amaga la proposta GTP
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 04 abril 2019 17:58

Encara queden algunes entrades disponibles per a les cinc representacions de 'Peter Pan', la producció pròpia del Grup del Teatre Principal, que s'estrenarà aquest divendres 5 d'abril, a les 21h, al teatre vallenc, i que també es representarà en les sessions del dissabte 6 d'abril (17:30 i 21h)i diumenge 7 (12 i 17:30h).

El Grup del Teatre Principal ja ho té tot preparat a l’escenari del teatre vallenc per a emprendre el vol cap al 'País de Mai Més' amb en Peter Pan, la Wendy i els seus germans, els pirates i els nois perduts. El clàssic de James Matthew Barrie cobrarà vida aquest cap de setmana en una posada en escena ambiciosa, que reunirà una trentena d’actors i actrius juntament amb un ampli equip tècnic i de suport.

L’entitat ha volgut ensenyar aquest dimecres, a mode de prèvia i en exclusiva, l’escenografia i el vestuari de l’espectacle, ideats per Blanca Ferré i configurats per Alba Gabarró i Blanca Ferré en el cas del vestuari i per Bernat Fugaroles pel que fa a la construcció de l'escenografia. Els actors de l’espectacle han pogut mostrar als mitjans de comunicació els detalls que amaga la proposta, que també comptarà amb una banda sonora feta a mida, obra de Roger Cantí, i que serà un dels al·licients de l’espectacle.

Peter Pan 2 assaig

Els assajos han tingut lloc durant els últims dos mesos a la Sala Kursaal i l’entitat ha enllestit el muntatge tècnic aquest cap de setmana al mateix Teatre Principal.

Viatge al 'País de Mai Més'

'Peter Pan' convertirà l’escena del Principal en una habitació victoriana londinenca, a partir de la qual, i jugant amb el món de la imaginació (des d'un espai on els nens juguen a ser pirates, fades o indis) es crearà tota la màgia del 'País de Mai Més'.

Els diferents elements del dormitori es transformaran en un ampli espai obert que recrearà un vaixell pirata, el bosc, la casa soterrada o un cel estrellat.

Entrades disponibles

Les entrades, encara disponibles per a totes cinc representacions, es poden adquirir a les taquilles del Teatre Principal, que obren els dimecres de 18 a 21h i els divendres de 12 a 13.30h. També es poden adquirir 1h abans de cada representació i a través del web i telèfon de Ticketea.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: