Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls es rendeix als peus del 'País de Mai Més'

El Grup del Teatre Principal estrena amb èxit 'Peter Pan', un gran muntatge amb escenografia, vestuari i banda sonora pròpia / Pròximes sessions el dissabte 6 d'abril (17:30 i 21h) i diumenge 7 (12 i 17:30h)

Arnau Sanromà (Peter Pan) i Elena Tous (Wendy) són els protagonistes de la producció del GTP de Valls Arnau Sanromà (Peter Pan) i Elena Tous (Wendy) són els protagonistes de la producció del GTP de Valls FOTOS: M.ÀNGELS BLADÉ
Espectacles Josep Cartanyà
Dissabte, 06 abril 2019 00:22

James Matthew Barrie, l'autor del clàssic 'Peter Pan', deia l'any 1904 que els nois perduts "són els que cauen dels seu cotxet quan la mainadera mira cap a una altra banda. Si no són reclamats, al cap de set dies se'ls envia a la terra del 'Mai Més'". En l'estrena ahir d'aquesta ambiciosa producció del Grup del Teatre Principal de Valls, el públic va fer un viatge al 'País de Mai Més', on van poder viure moments de fantasia, emoció, imaginació i bon humor. 

Peter Pan Valls

'Peter Pan' va convertir ahir l'escenari del Teatre Principal en una habitació londinenca, des d'on la Wendy i els seus germans, en Peter Pan i la fada Dringuets van endinsar-se al 'País de Mai Més'. Allí van trobar-se amb els nois perduts "que cauen fins que no troben la seva estrella", com deia en Peter. Una felicitat que es veu amençada pels pirates del Capità Garfi, que acaben segrestant la Wendy. I mentre el vaixell dels pirates prèn el protagonisme -i també la seva cançó i la seva dansa que va acabar sent corejada pels espectadors-, en Peter Pan es debat entre el rescat de la única noia a qui ha fet un "petó" que la protegirà i continuar jugant al crit de: "És hora de jugar!!". Per al Peter, fins i tot la seva mort pot arribar a ser un joc. Tot un món imaginari que transcorre en la ment dels protagonistes.

Pirates GTP

El clàssic de James Matthew Barrie adaptat per Marc Ayala i Raul Molina va oferir una posada en escena ambiciosa, que va reunir dalt de l'escenari una trentena d’actors i actrius juntament amb un ampli equip tècnic i de suport. Tampoc van passar desapercebuts ni l’escenografia ni el vestuari de l’espectacle, ideats per Blanca Ferré i configurats per Alba Gabarró i Blanca Ferré en el cas del vestuari i per Bernat Fugaroles, pel que fa a la construcció de l'escenografia. Un espectacle que també va mostrar una banda sonora feta per a l'ocasió, obra de Roger Cantí, i que va ser un dels al·licients de l’espectacle.

Peter Pan Capità Garfi

Cada espectador es va quedar amb el seu moment de felicitat. N'hi va haver per a tothom. El vestit de la Wendy (Elena Tous), l'audàcia de Peter Pan (Arnau Sanromà), les notes d'humor de la fada Dringuets (Anna Palomares), el caràcter del Capità Garfi (Nil Fabra) o la cançó final interpretada per una Wendy amb els ulls plorosos d'emoció, que va despertar els sentiments del públic. I si em permeteu, qui signa aquesta crònica recordarà com un dels moments més emotius l'abraçada dalt de l'escenari entre l'actriu Elena Tous i el director Marc Ayala, que simbolitzava el triomf després de molts mesos de treball i esforços.

Més funcions

Les entrades, encara disponibles per a les quatre representacions que resten, es poden adquirir a les taquilles del Teatre Principal, una hora abans de cada representació i a través del web i telèfon de Ticketea. Les noves sessions de 'Peter Pan' tindran lloc aquest dissabte 6 d'abri (17:30 i 21:00h) i diumenge dia 7 (12:00 i 17:30h).

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: