Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'El Preu' fa parada aquest dissabte al Centre Cultural de Valls

L'obra dirigida per Sílvia Munt està interpretada per quatre figures destacades de l'escena teatral: Pere Arquillué, Ramon Madaula, Lluís Marco i Rosa Renom

Imatge d'una escena d'El Preu' Imatge d'una escena d'El Preu' CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 12 abril 2019 16:36

Aquest dissabte 13 d'abril, a les 21:00h, el Centre Cultural de Valls serà l'escenari d'una de les principals obres d'enguany, amb un repartiment de luxe, i després d'haver acumulat èxits a la taquilla del Teatre Goya, a Barcelona. 'El preu' és la història de dos germans que es retroben a les golfes de la casa fa­miliar després de 16 anys sense fer-se.

La casa ha de ser enderrocada aviat i en Víctor, un hu­mil policia a punt de retirar-se, i la seva dona Es­ther convoquen el germà gran, en Walter, cirurgià d’èxit, a una trobada amb el taxador per decidir el preu dels vells mobles familiars. Són a les golfes, examinant els objectes dipositats sota una capa de pols, però aquestes velles andròmines no són l’úni­ca cosa que hi ha a la casa: també hi ha una pila de records, fantasmes que faran pensar els protago­nistes sobre com podrien haver estat les coses si, en cert moment, haguessin pres unes altres decisions.

L'obra, escrita per Arthur Miller i dirigida per Sílvia Munt, està interpretada per quatre figures destacades de l'escena teatral catalana: Pere Arquillué, Ramon Madaula, Lluís Marco i Rosa Renom.

Es tracta d'un dels espectacles en abonament. El preu de les entrades oscil·la entre els 22 i 24 euros i, de 16 a 18 euros (carnet Amics del Teatre). Per a consultes sobre la compra d'entrades cal accedir a aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: