Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Festival d'Altafulla presenta 'De Bach a Piazzola'

El trio format per Fabio Gemmiti (acordió), Francesco Mariozzi (violoncel) i Sandro Gemmiti (piano) oferiran un concert aquest diumenge 25 d'agost, a la plaça de l'Eslésia

Francesco Mariozzi (violoncel), un dels tres instrumentistes que actuarà aquest diumenge al FIM d'Altafulla Francesco Mariozzi (violoncel), un dels tres instrumentistes que actuarà aquest diumenge al FIM d'Altafulla ARXIU / INFOCAMP
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 24 Agost 2019 14:10

El 32è Festival Internacional de Música d'Altafulla presenta aquest diumenge 25 d'agost el concert 'De Bach a Piazzola'. L'espectacle anirà a càrrec d'un trio format Fabio Gemmiti (acordió), Francesco Mariozzi (violoncel) i Sandro Gemmiti (piano). El concert tindrà lloc a les 22h, a l'escenari de la plaça de l'Església.

En la primera part del concert, la formació interpretarà 'Libertango' (A. Piazzolla), 'Schindler’s' (List J. Williams), 'Palladio' (K. Jenkins), 'Waltz No. 2' (D.Shostakovich), 'Il Barbiere di Siberia' (E. Artemiev) i 'El Choclo' (A. Villoldo).

A la segona part del recital, serà el torn de les peces 'Nimrod' (E. Elgar), 'Adios nonino' (A. Piazzolla), 'Arioso' (J. S. Bach), 'La muerte del ángel' (A. Piazzolla) i 'Czardas' (V. Monti).

L'últim concert

El proper 27 d’agost, ‘Carvaggio Piano Quartet’ serà l'encarregat de tancar el festival d'enguany.

Les entrades dels concerts es poden adquirir a través del web municipal, als dispositius Infotactile de la plaça dels Vents i la plaça del Pou o bé a l’Oficina de Turisme d’Altafulla. El preu de cada concert és de 15 euros, tot i que també s’ofereix un pack de quatre concerts per 49 euros o bé un abonament per tot el festival, a un preu de 65 euros.

Tots els concerts començaran sempre a partir de les 22 h, al que és un dels entorns més emblemàtics de la Vila Closa d’Altafulla: la plaça de l’Església.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: