Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El FIM d'Altafulla presenta aquest divendres un espectacle de música i dansa espanyola

Estefanía Braó (baile), Joaquín Palomares (violí) i Fernando Espi (guitarra) actuaran, a les 22h, a l'escenari de la plaça de l'Església

La "baialaora" Estefanía Braó pujarà divendres a l'escenari de la plaça de l'Església La "baialaora" Estefanía Braó pujarà divendres a l'escenari de la plaça de l'Església FIM ALTAFULLA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 13 Agost 2020 19:27

El Festival Internacional de Música (FIM) d'Altafulla torna, aquest divendres 14 d'agost, a les 22h, a l'escenari de la plaça de l'Església, amb 'Música i dansa espanyola'. Es tracta d'un espectacle protagonitzat per Estefanía Braó (baile), Joaquín Palomares (violí) i Fernando Espi (guitarra).

Els propers concerts del FIM d'Altafulla 2020

19 d'agost
Homenatge a Beethoven - 250è aniversari del seu naixement, amb Nicola Bulfone (clarinet), Valentino Zuchiatti (fagot) i Andrea Rucli (piano)

21 d'agost
Kebyart Ensemble. Quartet de saxos, amb Pere Méndez, saxo soprano; Victor Serra, saxo alt; Robert Seara, saxo tenor, i Daniel Miguel, saxo baríton.

23 d'agost
Johann Sebastian Bach i els colors musicals d’Europa, amb l’Orquestra Terrassa 48 i Lana Trotovsek (violí).

Venda d'entrades

Les entrades es podran adquirir a l’Oficina de Turisme de la plaça dels Vents, a www.fimaltafulla.cat, www.altafulla.cat , i en els dispositius Infotactile de la plaça del Pou i plaça dels Vents. També es poden comprar el mateix dia de les actuacions a partir de les 21:00 hores a la plaça de l’Església.Tots els concerts estan programats a les 22:00 hores.

El preu d’un concert és de 15 €; el paquet de 4 concerts surt a 49 € i l’abonament pel festival, 65€. Els titulars del carnet jove tenen un 50% de descompte en les entrades.

Per a consultar la programació detallada, es pot fer al web www.fimaltafulla.cat.

El pressupost del 33è Festival Internacional de Música se situa en els 30.000 euros, i està organitzat per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Altafulla amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Tarragona i el Consell Comarcal del Tarragonès.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: