Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mar Ulldemolins es posa el públic de Valls a la butxaca dues vegades

L'actriu vallenca i l'actor David Verdaguer protagonitzen la comèdia romàntica 'Començar', que van representar en una doble funció al Teatre Principal

L'actriu vallenca Mar Ulldemolins, aquest divendres, al Teatre Principal L'actriu vallenca Mar Ulldemolins, aquest divendres, al Teatre Principal TODA - SOLANELLAS / DECENNALS 2021+1
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 05 Febrer 2022 11:48

Diuen que ningú és profeta a casa seva, però la veritat és que l'actriu vallenca Mar Ulldemolins desmenteix el tòpic i va tornar a omplir aquest divendres dues vegades el Teatre Principal, amb la comèdia romàntica 'Començar', un text de David Eldridge que protagonitza amb David Verdaguer.

La festa que la Laura (Mar) ha fet per estrenar el nou pis s'ha acabat, però queda un últim convidat, el Dani (David). No es coneixen de res. Ella té 38 anys i ell en té 40. Ella té una feina d'alta direcció que li agrada i no té família propera. Ell, una d'administratiu que detesta, i està divorciat i amb una filla de 7 anys que fa molt de temps que no veu.

Dues persones intel·ligents i divertides, pèro molt diferents. Els dos estan sols. La Laura és una dona coqueta, directa i atrevida, amb valors socials i amb ganes ocultes de formar una família. El David és més tímid -o reservat-, potser una mica conservador i arrossegant pors de no tornar a trepitjar per enèssima vegada la pedra del passat. 

Mar Ulldemolins i David Verdaguer Començar

Els diàlegs, les mirades, els silencis i la naturalitat amb la que actuen a l'escenari tant la Mar com el David, acaben treien a la llum les interioritats d'ambdós personatges. I en un moment distès de la nit, sona al pis de la Laura la cançó 'Wa Yeah!' d'Antònia Font, que serveix per despullar encara més el caràcter de la parella: la Laura ballant i deixant-se emportar per la música i el David, estàtic, seguint el ritme.

Podrien anar-se'n al llit aquesta nit i no tornar a veure's, o ni tan sols això. Però, finalment es toquen, es fan petons i se'n van al llit, això sí, per començar una història d'amor que mai més els tornaria a deixar sols.

Mar Ulldemolins i David Verdaguer sortien a l'escenari tres cops ovasionats pel públic de Valls. L'estrena de 'Començar' a les Decennals 2021+1 acaba amb l'èxit desitjat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: