Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un espectacle familiar de teatre i dansa tanca la temporada del Teatre Auditori del Morell

L'ombra d’en Peter Pan, de la Cia. Som-hi Dansa, portarà aquest dissabte tretze ballarins a escena en un muntatge espectacular

El Teatre Auditori del Morell rep 'L’ombra d’en Peter Pan', de la Cia. Som-hi Dansa El Teatre Auditori del Morell rep 'L’ombra d’en Peter Pan', de la Cia. Som-hi Dansa CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 13 Mai 2022 08:17

Aquest dissabte grans i petits podran viatjar fins al "País de Mai Més", i és que el Teatre Auditori del Morell rep 'L’ombra d’en Peter Pan', de la Cia. Som-hi Dansa. Es tracta d’un espectacle d’aventures i dansa per a tota la família, basat en el personatge de Peter Pan, el concepte de la seva ombra i l’inici de l’enemistat amb el capità James Garfi.

Es podria dir que és una petita preqüela de les aventures de J. M. Barrie on s’explica com i per què la seva ombra es va escapar per primera vegada, fent una reflexió sobre el perquè de fer-nos grans va relacionat amb la nostra ombra, el nostre passat i la nostra infància.

Tretze ballarins a escena que, amb l’ajuda d’un narrador molt especial, faran volar el públic fins al "País de Mai Més" amb una banda sonora, una escenografia i unes projeccions espectaculars.

La cita és aquest dissabte 14 de maig, a les 19 hores. Pel que fa a les entrades, tenen un preu de 10 € per als adults i de 5 € per als menors de 16 anys. Es poden adquirir online, a través de la plataforma elmorell.koobin.cat, a les oficines del Centre Cultural del Morell, de dilluns a divendres de 16 a 20 hores, i a taquilla, una hora abans de l’espectacle.

La temporada teatral morellenca va arrencar el passat 14 de gener i 'L’ombra d’en Peter Pan' ja és la darrera que passa pel Teatre Auditori. En total, s’han pogut veure nou propostes de teatre, dansa i música.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: