Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Actuació inoblidable del tenor Josep Carreras a Vila-seca

Des de fa 20 anys, l’Auditori organitza la Gala Benèfica contra la leucèmia

El concert va anar a càrrec del tenor català Josep Carreras i la mezzosoprano Maria Soler, acompanyats al piano pel mestre Lorenzo Bavaj El concert va anar a càrrec del tenor català Josep Carreras i la mezzosoprano Maria Soler, acompanyats al piano pel mestre Lorenzo Bavaj AJUNTAMENT DE VILA-SECA
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 01 Octubre 2022 11:43

L’Auditori Josep Carreras de Vila-seca va acollir ahir dijous la vintena Gala Benèfica a favor de la Fundació Josep Carreras Contra la Leucèmia, sota la col·laboració de la Fundació “la Caixa”. En aquesta ocasió, i coincidint amb els vint anys de la seva inauguració, el concert va anar a càrrec del tenor català Josep Carreras i la mezzosoprano Maria Soler, acompanyats al piano pel mestre Lorenzo Bavaj.

Davant 400 espectadors que van omplir de gom a gom l’Auditori de Vila-seca, Josep Carreras va oferir una actuació sublim, exquisida, plena de tendresa musical i que va rebre l’ovació de tot un públic abocat i dempeus al final d’un concert que finalitzava amb la interpretació a duet de “Paraules d’amor”. Una gala inoblidable que uneix novament música i solidaritat i que demostra el tarannà solidari del municipi de Vila-seca.

Cal recordar que la Gala a benefici de la lluita contra la leucèmia es va començar a celebrar l'any 2002 amb l'actuació de Josep Carreras i, posteriorment, han actuat les sopranos Isabel Rey, Ofèlia Sala, Pilar Jurado, Lynne Dawson, Barbara Hannigan, Ainhoa Arteta, María Bayo i Judith van Wanroij; la contralt Ewa Podles; la mezzosoprano Nancy Fabiola Herrera; la cantaora de flamenc Estrella Morente; Martirio i Chano Domínguez; els tenors Jaume Aragall, Sergi Giménez i Josep Bros; el baríton, Àngel Òdena; el contratenor Xavier Sabata; l'Orquestra Simfònica del Vallès, l'Orquestra de l'Acadèmia del Liceu, l’orquestra Vespres d’Arnadí i el conjunt musical Orpheus XXI creat a iniciativa del mestre Jordi Savall.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: