Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La rúmbia de Joan Garriga arriba al Morell

L’actuació tindrà lloc aquest dissabte 5 de novembre, a les 12.30 hores, a la plaça de la Font

Joan Garriga actuarà aquest dissabte 5 de novembre, a les 12.30 hores, a la plaça de la Font del Morell Joan Garriga actuarà aquest dissabte 5 de novembre, a les 12.30 hores, a la plaça de la Font del Morell CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimarts, 01 Novembre 2022 19:31

Aquesta setmana, just a l’equador del 'Deprop', el cicle de teatre en petit format del Morell, arriba al municipi la proposta de Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic, que s’emmarca també en el Festival Accents de pop, rock i folk, i s’inclou en els actes previs de la Festa Major de Sant Martí.

Fundador de Dusminguet i ànima de La Troba Kung-Fú, Joan Garriga és una figura clau per entendre l’evolució de la música popular del segle XXI feta a Catalunya. Després de l’estrena a París de '28 i mig', el darrer muntatge teatral d’Oriol Broggi, el codescobridor de la rúmbia —barreja de rumba i cúmbia amb denominació d’origen vallesana— reprèn la gira del seu debut en solitari.

La cita és aquest dissabte 5 de novembre a les 12.30 hores i a la plaça de la Font del Morell. Es tracta d’un espectacle per a tots els públics i gratuït.

El Deprop és una iniciativa de la regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament del Morell que “va néixer fa sis anys amb l’objectiu de posar èmfasi en les companyies del territori i en muntatges més íntims i de proximitat, però no per això menys professionals”, indiquen les dues responsables de l’àrea, M. Jesús Valldosera, i Mònica Casas.

El cicle s’allarga del 8 d’octubre al 20 de novembre, i la pròxima cita serà dilluns 14 de novembre amb la funció teatral 'Les bones intencions', una producció de la Sala Trono, que s’ha programat també dins de la Festa Major de Sant Martí.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: