Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Pupil·les tanquen la gira "Tot i Res" a Els Guiamets

El concert del grup valencià de música rap tindrà lloc, aquest dissabte 19 de novembre, a les 19:30 h, al Casal de l'Olivera

Imatge promocional del grup valencià de música rap Pupil·les Imatge promocional del grup valencià de música rap Pupil·les CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 19 Novembre 2022 10:58

Les valencianes Pupil·les presenten, aquest dissabte 19 de novembre, a les 19:30 h, al Casal de l'Olivera dels Guiamets, el nou disc 'Tot i res' en el marc del Festival Terrer.

De la mà del productor Mark Dasousa, el trball proposa un viatge per històries personals que es poden emmarcar dins els conceptes d'amor, sexe i amistat; i que sorgeix de la voluntat de fer homenatge al poeta Joan Vinyoli. El grup ha evolucionat del rap cap al pop, deixant-nos ritmes més ballables i cançons plenes d'optimisme i ritmes obertament festius.

Pupil·les és un grup valencià de música rap, format per Natàlia Pons, Mireia Matoses i el deejay Rule (Joan Rodríguez). Neix a València l'any 2014 i troba el seu hàbitat de cultiu en el barri de Benimaclet. El seu estil es defineix com a rap feminista, amb influències d'altres estils com el punk i el reggaeton. Entre els seus referents hi ha Obrint Pas, La Gossa Sorda o Aspencat. Quant a referents femenins, destaca La Mala Rodríguez, com també Gata Cattana. Les seves lletres es caracteritzen per ser reivindicatives i literàries, amb missatges feministes clars i directes.

Previ al concert de Pupil·les,  a les 19h, 1/4 Experimental, companyia resident a l'Espai en Moviment de Cornudella de Montsant, ens presentaran 'Decorator Crab'; una peça de dansa que reflexiona al voltant del cos i l'ús de la roba des de la lògica del consum i la moda. Al contrari d'un cranc que es decora per a passar desapercebut davant els seus depredadors, som cada vegada més vulnerables a l'impuls de la postura i la vestimenta com a reclam per ser vistos i sentir-nos acceptats.

14 experimental

Posada en escena potent i desimbolta que a través d'un llenguatge molt plàstic, articulat amb l'ús de tèxtils, on moviment i veu generen un torrent d'imatges que muten i es transfiguren en l'ull de l'espectador, i articulen lectures crítiques i evidents de la societat de consum. Un joc entre el fet dramàtic i el fet irònic a fi de desconstruir les estructures psicològiques implantades. Intèrprets: Ivelice Brown, Victoria Villalba, Meritxell Romanos, Gemma Juncosa, Elisenda López i Noemí Delgado.

Acompanyant el concert es tastaran el vins dels cellers: La Placeta, Celler Cal Bessó, Estones Vins i Cellers Unió.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: