Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Concert de piano a quatre mans, aquest divendres a l’Auditori Josep Carreras

Juan Lago i Belén Navarro interpretaran obres d’inspiració espanyola

Juan Lago i Belén Navarro seran aquest divendres a l'auditori de Vila-seca Juan Lago i Belén Navarro seran aquest divendres a l'auditori de Vila-seca CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 15 Desembre 2022 11:14

Juan Lago i Belén Navarro ens presenten, demà divendres a les 18.00 h a l’Auditori Josep Carreras, un programa format per obres d'inspiració espanyola de compositors no espanyols.

La riquesa del folklore espanyol ha servit d'inspiració a compositors de totes les èpoques, però aquesta vegada el concert es centrarà al final del s. XIX i principis del XX, amb compositors com C. Debussy, M. Ravel, E. Chabrier o Rimsky-Korsakov. Una altra de les característiques d'aquest repertori és que són obres orquestrals portades al piano a quatre mans o amb dos pianos.

És per primera vegada que en un concert es representen obres a 4 mans sense que els creadors siguin espanyols.

Les entrades

Les entrades es poden aconseguir al web www.auditorijosepcarreras.cat i al vestíbul de l’Auditori Josep Carreras des d’una hora abans de l’inici del concert.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: