Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Sala Trono presenta el concert i la comèdia de 'Cançons que acaben en fade out'

L'espectacle, que arriba aquest dissabte, 25 de febrer, a les 20h, qüestiona els blancs i negres absoluts amb humor

Imatge promocional de 'Cançons que acaben en fade out' Imatge promocional de 'Cançons que acaben en fade out' SALVADOR S. SÁNCHEZ
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 24 Febrer 2023 20:38

Com és que Rocío Jurado està associada a una imatge més de l’”España cañí” i, en canvi, Alaskaestà associada a la modernitat i progressisme? Laprimera artista és l’autora de la cançó 'Amores a solas', que canta directament a la masturbació femenina, mentre que la segona col·labora amb programes de ràdio de la Conferència Episcopal. És just aquest pensament que tenim de les dues? Té a veure amb l’apropiació que va fer el franquisme de la cançó espanyola? Aquest no és un cas aïllat, també ho hem pogut veure amb altres artistes com, per exemple, Mari Trini, María Jurado o Lola Flores.

Aquesta és la premissa de 'Cançons que acaben en fade out' i elabora una conferència performativa per explicar al públic com és degut aquest fenomen. Però l’espectacle està ben lluny de ser una classe avorrida, es tracta d’un concert on impera la comèdia mentre analitzen grans moments viscuts per les folklòriques de l’època. Sense la necessitat de conèixer aquestes artistes completament ni les referències musicals, el públic gaudirà de l’espectacle amb l’honestedat i entrega dels intèrprets.

Aquest projecte de la companyia de teatre La Copla Wisconsin va guanyar la Beca Odisseu Eòlia i+D 2022, que organitza el Teatre Eòlia i col·labora l'Ajuntament de Barcelona, que dona recursos a companyies emergents amb els seus espectacles.

L’obra es podrà veure a la Sala Trono de Tarragona en una única funció; aquest dissabte 25 de febrer, a les 20h. Les entrades per les dues funcions ja estan disponibles aquí.

Els menors de 30 podran adquirir entrades per només 10 €, a partir d’una hora abans a la taquilla de la sala.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: