Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Teatre Auditori del Morell rep 'La pell fina' de la Sala Flyhard

L’espectacle es podrà veure aquest divendres 3 de març, a les 21 hores

L’espectacle, de Flyhard Produccions de la Sala Flyhard, 'La pell fina' es podrà veure aquest divendres 3 de març L’espectacle, de Flyhard Produccions de la Sala Flyhard, 'La pell fina' es podrà veure aquest divendres 3 de març CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimarts, 28 Febrer 2023 22:05

El Teatre Auditori del Morell es tornarà a omplir, aquest divendres, per acollir la quarta cita de la temporada cultural del municipi, una programació impulsada des de la Regidoria de Cultura i Festes del consistori. L’espectacle, de Flyhard Produccions de la Sala Flyhard, es titula 'La pell fina', i es podrà veure aquest divendres 3 de març, a les 21 hores.

El Nacho i la Miranda, una jove parella de Barcelona, visiten uns amics que acaben de ser pares per conèixer el petit Jan. Tot sembla anar bé fins que el Nacho deixa anar, sense donar-li molta importància, que el bebè de l’Eloi i la Sònia... és molt lleig. A partir d’aquí, i tot i que elsrecent estrenats pares intenten treure ferro a l’assumpte, l’ambient s’enrareix i comencen a sortir a la llum algunes altres veritats que fins ara cadascú guardava.

'La pell fina' parla de tot allò que no estem preparats per dir ni per rebre. Dir la veritat està molt bé, però... què passa quan aquesta veritat ofèn? Cal dir-la?Aquesta obra reflexiona, en clau d’humor, sobre la manera que tenim de tractar-nos. Ens cuidem prou, els uns als altres? Temes com la maternitat, el talent o les relacions de parella posen de manifest que tenir cura dels altres encara és una assignatura pendent.

Les entrades

Les entrades anticipades tenen un preu de 15 euros, i es poden adquirir tant a l’oficina del Centre Cultural del Morell, de dilluns a divendres de 16 a 20 hores, com online, a la plataforma elmorell.koobin.cat. A taquilla, una hora abans de l’inici de la funció, les entrades valen 18 euros. Els menors de 18 anys, paguen un preu únic de 5 euros.

Aquesta és la quarta proposta de la temporada, que s’allargarà fins al mes d’abril i que inclou circ, teatre o música, i a la qual posarà el punt final el 8è PrimaverArt, la mostra d’arts escèniques a peu de carrer del municipi.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: