Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Camerata XXI reprèn el cicle en homenatge a Xavier Blanc

El Teatre Fortuny acollirà el proper concert, el divendres 17 de març, amb el director Eduardo Álvarez i el violoncelista Oriol Aymat

El concert estarà dirigit pel director Eduardo Álvarez El concert estarà dirigit pel director Eduardo Álvarez CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 10 Març 2023 20:18

El tercer concert del Cicle Xavier Blanc de l’Orquestra Camerata XXI-Ciutat de Reus, en record al músic que va morir fa gairebé un any, tindrà lloc el proper divendres 17 de març, a les 20:30 h, al Teatre Fortuny, dirigit pel director Eduardo Álvarez i amb la presència del violoncelista Oriol Aymat. En el concert s'interpretaran obres de Mariana Martínez, Haydn i Mozart.

Les entrades es troben a la venda a la taquilla del Teatre Fortuny i a Discos Qui'K i oscil.len entre els 18, 15 i 12 euros. L'entrada serà gratuïta per als socis i sòcies de l'Associació de Concerts.

Cal recordar que, fruit de la col·laboració iniciada la darrera temporada entre l’Associació de Concerts i la Fundació Teatre Fortuny, es va crear el Cicle de Concerts de l’Orquestra Camerata XXI-Ciutat de Reus. Aquest es va transformar amb el nom de Cicle Xavier Blanc de l’Orquestra Camerata XXI-Ciutat de Reus, en record al músic i "ànima màter" de la Camerata Xavier Blanc que va morir l'any passat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: