Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una obra de teatre recordarà al TÀG del Vendrell el concert de Casals a la Casa Blanca

La coproducció del cicle 'Temporada' s'emmarca en la commemoració dels 50 anys de la mort del Mestre

'Un concert a la Casa Blanca' està  interpretada pels actors i actriu Mingo Ràfols, Roc Esquius i Mercè Pons 'Un concert a la Casa Blanca' està interpretada pels actors i actriu Mingo Ràfols, Roc Esquius i Mercè Pons CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimarts, 21 Març 2023 00:37

Aquest cap de setmana la programació del cicle 'Temporada' del Vendrell té una cita teatral, que s'emmarca en el 50è aniversari de la mort de Pau Casals (1973-2023). Concretament, dissabte s'estrenarà al Teatre Àngel Guimerà (TÀG) 'Un concert a la Casa Blanca', una coproducció del Temporada dirigida pel llorencenc Llorenç Rafecas i interpretada pels actors i actriu Mingo Ràfols, Roc Esquius i Mercè Pons.

Pau Casals va oferir un concert a la Casa Blanca, convidat pel president Kennedy. És l'any 1961. Des de l'exili, Casals manté la seva creuada a favor de la pau al món i el retorn de la democràcia a Espanya. Kennedy és la gran esperança per evitar que la guerra freda esclati en una guerra real de conseqüències inabastables.

Casals i Kennedy s’admiren. Però tenen idees ben diferents. El món penja d'un fil, i les tisores per tallar-lo estan en ben poques mans. Tots dos miren més enllà i viuen situacions impossibles, dalt d'un escenari. Dues personalitats fortes i convençudes que es van asseure per parlar cinc minuts i en van parlar més de cinquanta.

Les entrades

Les entrades estan numerades i es poden adquirir a www.temporada.cat. Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial, el mateix dia, a la recepció de l'EMMPAC, i tots els divendres no festius, de 10 a 13h, o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: