Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Yamile Wilson, en concert aquest divendres a l'Auditori Josep Carreras

La finalista de la darrera edició del programa televisiu 'La Voz' actuarà juntament amb Alfredo Reyes Quintet

La destacada finalista de la darrera edició del programa televisiu 'La Voz', Yamile Wilson, juntament amb Alfredo Reyes Quintet actuaran aquest divendres a l'Auditori Josep Carreras La destacada finalista de la darrera edició del programa televisiu 'La Voz', Yamile Wilson, juntament amb Alfredo Reyes Quintet actuaran aquest divendres a l'Auditori Josep Carreras CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 28 abril 2023 07:17

La destacada finalista de la darrera edició del programa televisiu 'La Voz', Yamile Wilson, actuarà en concert aquest divendres 28 d'abril, a les 20 h, a l’Auditori Josep Carreras, juntament amb Alfredo Reyes Quintet.

Alfredo Reyes és un experimentat i reconegut músic cubà establert a Catalunya que ha estat convidat a participar en concerts i festivals de jazz en diferents escenaris d’Àfrica i d’Europa. El seu projecte musical beu de la música clàssica, del jazz i d’altres gèneres.

En el concert que oferiran a l’Auditori Josep Carreras, anomenat “Cuba fussion”, comptaran amb l’extraordinària veu de Yamile Wilson, cantant cubana resident a Vila-seca.

Les entrades es poden obtenir al web www.auditorijosepcarreras.cat o des d’una hora abans de l’inici del concert al vestíbul de l’Auditori Josep Carreras.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: