Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cap de setmana de Festa Major a les Borges del Camp

Les activitats d’aquest cap de setmana compten amb la tradicional benedicció dels animals i l’actuació del grup Tarraco Surfers

La tradicional benedicció dels animals que es farà el dissabte dia 20 al migdia La tradicional benedicció dels animals que es farà el dissabte dia 20 al migdia CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Dilluns, 15 Gener 2018 11:13

Les Borges del Camp celebra aquest cap de setmana la Festa Major de Sant Antoni en què destaca, per l’arrel tradicional, la processó de la imatge del sant i la benedicció dels animals que es farà el dissabte dia 20 al migdia. El divendres 19, la rua infantil donarà el tret de sortida als actes, al vespre la Colla de Diables i la colla infantil organitzen el correfoc de Sant Antoni que anirà seguit d’un sopar popular. Posteriorment, l’actuació gratuïta dels Tarraco Surfers, el grup liderat per Joan Reig, bateria d’Els Pets.

El dissabte 20, se celebrarà la Missa en honor a Sant Antoni i la sortida de la imatge en processó pels carrers del poble, seguit de la tradicional benedicció dels animals. Al vespre, Toni Pons presentarà un espectacle d’hipnosi amb la participació de voluntaris i voluntàries dalt l’escenari. A continuació el sopar popular, que anirà seguit de l’actuació de l’orquestra La Montecarlo, amb entrada gratuïta. L’endemà, el diumenge 21, la jornada començarà amb la segona edició de la Crono Pujada al Campanar, una matinal esportiva que va tenir molt bona acollida en la darrera edició. A la tarda, per posar punt i final als actes, se celebrarà el concert de músics locals a la sala parroquial i, simultàniament, el ball de Festa Major amb el Quartet OCB que organitza l’associació de Gent Gran.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: