Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra celebra les festes del Barri de Sant Jordi

Les festes populars del barri concentraran els seus actes entre divendres 20 d’abril i el diumenge 22

El dissabte es faran diverses exhibicions de ball que finalitzaran amb una mostra del Club Rítmica Torredembarra El dissabte es faran diverses exhibicions de ball que finalitzaran amb una mostra del Club Rítmica Torredembarra ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA
Festa Major Redacció Infocamp
Dimarts, 17 abril 2018 16:39

Com cada any, l’Associació de Veïns del Barri de Sant Jordi, amb col·laboració de l’Ajuntament de Torredembarra, programa tot un seguit d’actes per tal de celebrar les festes del barri. Les activitats s’organitzaran en tres dies i tindran lloc a l’envelat del Parc de Sant Jordi, al carrer del Crisantem.

La celebració de les festes s’inicia el divendres 20 d’abril, a les 21:00 hores, amb el sopar de germanor. La venda de tiquets es fa a la gelateria Gelatiamo, al carrer d’Antoni Roig,3 o al telèfon 690 130 836. Tot seguit es podrà gaudir de l’actuació del Coro Rociero de l’Associació Cultural Andaluza de Torredembarra i Baix Gaià amb Ángel Barrera a la guitarra. El ball de nit amb el grup Shákata, a les 23:30 hores, posarà fi a la vetllada.

La jornada del dissabte s’inicia a les 10:30 hores amb tot un seguit d’exhibicions on trobem els balls urbans de l’Escola Molí de Vent, mostres de hip hop, break dance, flamenc, twerking, zumba, box i budokon per part del gimnàs Fitness Club Anura i, finalment a la 13:00 hores les exhibicions acabaran amb el Club Rítmica Torredembarra. D’altra banda, a les 11:00 hores s’organitza un taller infantil de roses de paper i dracs de titella i, a més, els més menuts podran gaudir d’un parc de jocs infantils amb inflables al llarg de tot el matí. A la tarda, davant del Pavelló Sant Jordi a la Zona Esportiva Municipal, tindrà lloc la festa Holi. La nit del dissabte començarà amb una botifarrada popular, a les 21:00 hores, i el partit de futbol final de la Copa del Rei, la venta de tiquets es realitza novament a la gelateria Gelatiamo. L’últim acte de la jornada serà un concert tribut a ABBA que es farà a les 23:30 hores.

El diumenge els actes comencen, ven d’hora, i ho fan a les 08:00 hores amb les matinades a càrrec dels Grallers de la Torre. Tot seguit es disputarà un campionat de dòmino i a les 10:00 hores tindrà lloc la 10a trobada d’intercanvi de plaques de cava. I, a les 12:00 hores hi haurà l’actuació castellera amb els Nois de la Torre, els Bous de la Bisbal i els castellers de Castelldefels. Finalment, a les 12:30 hores, un vermut popular serà l’encarregat de posar el punt final a les festes d’enguany del Barri de Sant Jordi.

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: