Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El barri de la Plana, preparat per viure Sant Joan

Aquest dissabte 9 de juny el barri de Vila-seca celebrarà l’inici de les seves festes de Sant Joan, que s’allargaran fins al 24 de juny

Imatge d'arxiu d'una trobada al barri de La Plana de Vila-seca Imatge d'arxiu d'una trobada al barri de La Plana de Vila-seca CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Divendres, 08 Juny 2018 17:56

Les festes al barri de La Plana de Vila-seca començaran aquest dissabte 9 de juny amb l’elecció de la Reina i les Dames d’Honor de les festes, a partir de les 19h, a la plaça de Sant Joan. A l’endemà diumenge, hi haurà un torneig de pòquer a les 15h i, tot seguit, un mercat de roba a la mateixa plaça. A les 18h, els petits podran gaudir de l’exhibició infantil de motos, a càrrec de l’Escola de Pilots de Constantí, a la Zona Esportiva i, per últim, a les 20h hi haurà partits de futbol entre amics.

El dimecres 13 de juny, durant tot el matí, hi haurà inflables i activitats a l’Escola de la Plana i a les 18:30 h, la graduació dels alumnes de P5 i 6è. El divendres 15 de juny els veïns de la Plana faran la setena sortida al Rocío i, el dissabte 16 de juny a la tarda, hi haurà un Parc Terrestre amb el Súper Bigotis, la Ludoteca, una casa de boles i un toro mecànic, a la plaça de Sant Joan. Al mateix lloc, Inés Rubio protagonitzarà un espectacle flamenc programat per a les 22h. El diumenge hi haurà un parc infantil refrescant temàtic durant tot el matí, de 10:30 a 14:00h a la plaça de Sant Joan, una Holi party i una festa de l’escuma a les 15:30h i la Bicicletada popular a les 19h, des de la Plana fins a Vila-seca.

El divendres 22 de juny tindrà lloc la final del torneig de dòmino a l’Esplai de la Gent Gran a les 18h i, seguidament, a les 19h hi haurà un concurs de rebosteria. Ja a la nit, a les 23h, començarà la Full Moon Party Thailand a la plaça de Sant Joan, amb decoració i temàtica de platja, discjòquei, photocall, projeccions, amb molts regals i sorpreses per a tothom.

 

La revetlla

El 23 de juny, dia de la Revetlla de Sant Joan, començarà amb un esmorzar popular a les 10h, un vermut popular a les 13h amb l’actuació de De Duende i una cercavila amb la Txaranga Band Tocats pels carrers del barri, a partir de les 19h. A les 23:30h, la Plana celebrarà la Gran revetlla de Sant Joan amb Agustín Aspa i el seu Grup Habana.

Finalment, el dia de Sant Joan a les 12h hi haurà la Missa homenatge a la Tercera Edat, a l’Església de Sant Joan i un refrigeri al Centre Cívic a partir de les 13:30 h. A les 19:30h tindrà lloc un espectacle divers amb els pallassos Ron & Marianel•la, l’actuació de ball de les petites del barri amb la professora Sònia i l’espectacle de màgia amb Gerard Borrell de Got Talent. El fi de festa el protagonitzaran els Trabucaires del Comú i els Correfocs d’Alforja.

Andy & Lucas, el 13 de juliol

Cal destacar que, a més de les festes del barri, la Plana gaudirà del concert d’Andy & Lucas el divendres 13 de juliol, a partir de les 23h, a la Zona Esportiva, amb el grup Klave com a teloners. Un concert al qual s’hi accedirà amb invitació i serà d’aforament limitat.

El dissabte 18 d’agost, els infants seran els protagonistes participant als Jocs Populars en família a partir de les 17h i, a la nit, tindrà lloc un sopar de motxilla a la plaça de Sant Joan i Cinema a la fresca amb la projecció de la pel·lícula ‘Jumanji: Bienvenidos a la jungla’.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: