Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El primer campionat de botifarra de la Festa Major de Valls escalfa motors

La inscripció, per parelles, és gratuïta i hi ha diversos lots de premis

Imatge d'un campionat de botifarra a Sant Joan de les Fonts. És un dels jocs de cartes més jugats a Catalunya basat en l'estratègia, el pensament i la memòria Imatge d'un campionat de botifarra a Sant Joan de les Fonts. És un dels jocs de cartes més jugats a Catalunya basat en l'estratègia, el pensament i la memòria CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Dimarts, 12 Juny 2018 07:38

Valls celebrarà el proper dissabte 16 de juny, a les 17:30h, a la sala de ball de la cooperativa, el primer campionat de botifarra de la Festa Major, organitzat pel Casal Popular La Turba. Per poder-hi competir cal realitzar una inscripció prèvia, per parelles, enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o per telèfon al 670 43 56 25. La inscripció és gratuïta i hi podran participar un màxim de 30 parelles.

La parella guanyadora tindrà com a premi un lot de productes locals valorat en 75 euros, la subguanyadora un lot de 50 euros i la tercera parella un lot de productes de 25 euros. Les partides de parelles rivals es faran per sorteig previ i el total de partides a jugar seran de tres a dotze mans o de quatre a vuit. Les puntuacions aniran a tres punts la partida guanyada, dos per la partida empatada i un per partida perduda. En cas d’empat es mirarà la diferència entre punts positius i negatius i si continua l’empat es farà una mà d’or.

La sala de ball de la cooperativa amb activitats tot el cap de setmana

A més del campionat de botifarra del dissabte a la tarda, la sala de ball de la cooperativa hi haurà activitats al llarg de tot el cap de setmana. Així, el dissabte a les 11:30h hi haurà l’espectacle infantil 'Sant Jordi, la princesa, la rosa i el drac' de la Factoria Bram. Una hora més tard hi haurà vermut i música swing amb DJ Uma.

El diumenge hi haurà una Jam Session, a partir de les 17:30h. Amb aquestes activitats la VallsFMPopular pretén reivindicar un dels espais històrics de la ciutat i obrir-lo al conjunt de la programació festiva d’aquests dies.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: