Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La centenària Casa Bonifàs de Valls estrena la joguina de goma del drac

Aquest dilluns 18 de juny, a les 18h, es presentarà davant de la Casa Bonifàs amb una actuació del pallasso Albert Vinyes

Casa Bonifàs, dedicada als jocs per als infantsi al marxandatge de la Festa Major, presentarà avui la joguina de goma del drac Casa Bonifàs, dedicada als jocs per als infantsi al marxandatge de la Festa Major, presentarà avui la joguina de goma del drac ARXIU / INFOCAMP
Festa Major Redacció Infocamp
Dilluns, 18 Juny 2018 07:40

La botiga Casa Bonifàs de Valls, dedicada als jocs per als més petits i al marxandatge festamajorenc, compleix el centenari i ho celebra amb l'estrena de la joguina del drac de goma. Aquesta nova figura de la col·lecció de joguines de goma del seguici cerminonial vallenc es suma a la mulassa, el gegantó Lladrefaves, la gegantona, el gengat de la porra, la geganta, els pilars de les dues colles dels Xiquets de Valls i el bou. Aquesta mateixa peça del bestiari també és la protagonista del conte anual editat per Cossetània Edicions, que es presentar dissabte.

La presentació de la joguina es farà aquest dilluns 18 de juny, a les 18h, al davant de Casa Bonifàs, al carrer de la Cort, 36, i anirà acompanyada d'un espectacle familiar amb el pallasso Albert Vinyes. Per acabar, hi haurà un berenar popoular de coca i rajoles de xocolata.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: