Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Lloll Bertran, plat fort del Sant Joan Vallenc d'avui

L'actriu presenta aquest dijous 21 de juny, a les 22:30h, 'El secret de la Lloll', al Claustre del convent del Carme

'El secret de la Lloll', aquest dijous 21 de juny, a les 22:30h, al convent del Carme 'El secret de la Lloll', aquest dijous 21 de juny, a les 22:30h, al convent del Carme CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Dijous, 21 Juny 2018 08:42

La ciutat de Valls donarà la benvinguda al solstici d'estiu amb l'humor de Lloll Beltran, que presentarà aquest dijous 21 de juny, a les 22:30h, al Claustre del convent del Carme, 'El secret de la Lloll'. Es tracta d'un nou espectacle fresc i divertit, on fa tots els papers de l'auca i desplega el seu ofici i art. La veurem seduint-nos amb el seu gran talent per a la comèdia, el cant, el ball, la paròdia i la capacitat d'emocionar. Un conte teatralitzat, la història romàntica d'un comte francès i una cupletista catalana plena d'aventures, sorpreses i bogeries.

Coincidint amb l'arrencada de l'estiu, també se celebra avui el Dia Internacional de la música. A les 19:30h, la música de les Macedònia oferiran un dels primers concerts multitudinaris al Pati. Les noves fruites del grup, que té una trajectòria de 17 anys, arriben al Sant Joan Vallenc després d'haver guanyat el premi per votació popular Enderrock al millor disc per a públic familiar amb el treball 'Estic Contenta'. 

A les 20:30h, la 3a Espardenyada feminista i antifeixista portarà a l'escenari de la plaça de la Zeta, el DJ Setilla i el grup Tremenda Jauria, un concert organitzat pel Casal Popular La Turba. I a la mitjanit, a la plaça de l'Oli, el grup Seguirem farà el seu 'Tribut a Obrint Pas'.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: