Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Los Manolos i Muchachito Bombo Infierno, a la Festa Major d’Estiu de Vila-seca

Els actes de la Festa Major d’Estiu es concentraran, del 21 al 25 de juliol a la Pineda, i, del 26 de juliol al 5 d'agost, a Vila-seca

Muchachito Bombo Infierno actuarà el 27 de juliol al Parc de la Riera de Vila-seca Muchachito Bombo Infierno actuarà el 27 de juliol al Parc de la Riera de Vila-seca CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Divendres, 20 Juliol 2018 07:27

En honor a la festivitat de Sant Jaume, la Festa Major de la Pineda, durant la primera setmana tots els actes es concentraran al nucli costaner de Vila-seca. Així doncs, el dissabte 21 de juliol, a les 18:00 hores, s’iniciaran les festes amb la recepció d’entitats Sant Jaume i tot seguit, al Parc del Pinar de Perruquet hi haurà una actuació castellera, seguida del correfoc amb el Ball de Diables al passeig de Pau Casals i el gran castell de focs d’artifici a la platja del Racó. La nit acabarà amb el concert de Los Manolos, a les 23:30 hores, al Passeig de Pau Casals.

El diumenge 22 se celebrarà la 31a edició de la travessia nedant de ‘Platja de la Pineda’ i, a la tarda, tindrà lloc la trobada de colles bastoneres pel passeig Marítim. A les 20:30 hores hi haurà la canonada acompanyada per la Txaranga Band Tocats seguida de la festa del Rock and Roll a càrrec del grup The Ladies, a les 22:30 hores. Les festes de la Pineda finalitzaran amb l’actuació del grup Cositas Buenas el dimarts 24 i amb l’actuació d’havaneres i rom cremat, a càrrec del grup Penjats de l’Ham, que tindrà lloc el dimecres 25, dia de Sant Jaume.

La festa es trasllada al poble de Vila-seca 

D’altra banda, del 26 de juliol al 5 d’agost se celebra ‘La invenció del cos de Sant’ que dóna lloc a la Festa Major d’estiu de Vila-seca. Aquesta començarà amb la presentació del llibre ‘El rescat de les cent donzelles’ a càrrec de Coral Cuadrada i Montserrat Garriga. A les 21:30 hores, al Parc de la Riera, tindran lloc les actuacions de Barón Rojo i Regadera amb El Malo del Cuento com a teloners. El divendres 27 se celebrarà una Gimcana enigmàtica de Festa Major i a la nit el Parc de la Riera serà l’escenari de Muchachito Bombo Infierno mentre que al pati de l’Escola Sant Bernat Calvó es farà el concert pels joves a càrrec de l’Espai Cubik. A més, com cada dia de Festa Major, els qui ho desitgin podran escoltar música relaxant a l'Espai Chill Out de la Biblioteca. Des del 27 de juliol fins al 2 d'agost, els vila-secans d'entre 18 i 40 anys podran participar del joc de rol ‘L'assassí de la pastanaga’, organitzat pel Casal Popular El Rebotim.

El Campionat de bàsquet 3x3 a la Pineda se celebrarà el dissabte 28 de juliol juntament amb la jornada castellera on participaran els Xiquets de Tarragona, la Vella dels Xiquets de Valls i els Xiquets de Vila-seca a la plaça de l'Església; i, per acabar el dia, hi haurà una festa remember a l'Espai Cubik i el ball de Festa Major amb l'orquestra Nuevo Talismán al Parc de la Riera. El 10è Concurs de Pintura Ràpida arribarà el diumenge 29 de juliol, seguit de la ‘Route N-340 Vermut de Festa Major’ que tindrà lloc en diversos indrets del municipi. La tarda seguirà amb el 10è Concurs de Pintura de Vila-seca i la Cercavila del Seguici Tradicional amb Elements Festius i Balls, des del jardí del Castell. Per acabar, el Mag Marín protagonitzarà un espectacle de màgia al Parc de la Riera.

Els dies 30 i 31 de juliol tindran lloc activitats familiars a la plaça d'Estudi i, a més, el dimarts 31 hi haurà un concert de flamenc i rumba. El municipi de Vila-seca donarà la benvinguda a l’agost amb una Holli party al Parc de la Riera, a partir de les 19:00 hores, i un concurs de karaoke al Parc de la Formiga a les 21:00 hores. D'altra banda, els més petits podran assistir a la nit de màgia amb Gerard Borrell a la plaça d'Estudi. El dijous 2 d'agost, a la mateixa plaça, hi haurà un espectacle de clown i un concert amb Hugo Campoy. A les 23:00 hores Los Mares del Sur a l'Espai Cubik.

Divendres 3 d'agost Vila-seca celebrarà La Invenció del Cos de Sant Esteve. El dia començarà amb el 10è Concurs de Llançament de Pinyols d'Oliva, l'Splash a benefici de Sosciathlon i, a continuació la missa major a les 12:00 hores. A les 19:30 hores es representarà el Ball de Sant Esteve a la plaça de l'Església, tot seguit, tindrà lloc el Correfoc Infantil, el concert de Festa Major amb l'orquestra Metropol; ‘Animàlia’ a l'Espai Cubik i el gran ball de Festa Major a les 00:00 hores al Parc de la Riera.

El dissabte 4 d'agost s'iniciarà amb la ‘Vila-seca Family Race’, una cursa d'obstacles esportiu-familiar, als carrers i places del Centre Històric i, a la tarda, continuaran els esdeveniments esportius amb les Curses Ciclistes al velòdrom. La Txaranga Band Tocats i el grup musical Sí o Ké protagonitzaran la Cercabirra i, a les 22:30 hores, tindrà lloc el concert amb l'actuació de Xavier Sarrià i Mediterrània Band. Tancarà el dissabte l'Espai Cubik amb Avatars.

Els actes de l'últim dia de Festa Major, el diumenge 5 d'agost, començaran amb el Torneig Llampec d'Escacs per Equips i una cercavila infantil amb l'espectacle itinerant ‘Macroscopi’ de la Cia. Scura Splats. A la tarda, hi haurà el Trofeu Festa Major d'Estiu de futbol, havaneres i rom cremat i una cercavila de trabucaires, amb els Trabucaires del Comú. El punt final de les festes el posarà el Correfoc amb el Ball de Diables de Vila-seca i el Gran Castell de Focs d'Artifici a càrrec de Pirotècnia Igual, a la Via Màxima.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: