Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S'obre el termini per participar al concurs de pintura ràpida de la Festa Major de Roda de Berà

El concurs tindrà lloc el 21 d'agost, de 09:30 a les 13:30h / El primer premi està dotat amb 250 euros, el segon amb 150 i el tercer serà de 75 euros

Imatge de la plaça de l'Ajuntament durant el pregó del 2017. La Festa Major de Sant Bartomeu serà la temàtica del concurs de pintura ràpida d'enguany Imatge de la plaça de l'Ajuntament durant el pregó del 2017. La Festa Major de Sant Bartomeu serà la temàtica del concurs de pintura ràpida d'enguany ARXIU / INFOCAMP
Festa Major Redacció Infocamp
Dilluns, 06 Agost 2018 19:06

La regidoria de Festes de l’Ajuntament de Roda de Berà, dins del programa de la Festa Major de Sant Bartomeu, ha posat en marxa un concurs de pintura ràpida. Tindrà lloc el 21 d’agost, des de les 9.30 a les 13.30h, a la plaça dels Pins, amb els objectius de promoure l’afició a la pintura en la seva faceta més creativa, difondre la visió del municipi, la seva cultura i la seva gent, i donar a conèixer al gran públic l’obra pictòrica dels artistes participants.

El tema escollit és la Festa Major de Roda de Berà, els seus carrers, immobles, gents, paisatges, monuments, festes i seguicis populars, a elecció dels participants, i la tècnica a emprar serà lliure, així com l’estil. Hi poden participar tots els pintors, novells, aficionats o consagrats, majors de 18 anys, que prèviament s’hagin inscrit, abans del 16 d’agost, a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà.

ofrena Ball de Diables Sant Bartomeu

Els participants s’hauran de presentar el mateix dia de celebració a les 9 del matí, amb un suport muntat sobre un bastidor d’unes dimensions màximes de 20 F (73x60 cm). Hauran d’aportar també un cavallet on les obres seran exposades durant la deliberació i la resolució del Jurat.

Aquest, estarà format per Isabel Mondéjar, regidora de Festes, com a presidenta; Teresa Ferré, regidora de Cultura, Ricard Benimeli, tècnic de l’Arxiu Municipal, i dos membres del grup d’artistes de Roda de Berà.

Els premis seran lliurats durant el pregó de Festa Major, el 23 d’agost a partir de les 20:00h, al balcó de l’Ajuntament, i estaran formats per un primer premi de 250 euros, un segon premi de 150 euros, i un tercer de 75 euros. Tots els participants seran obsequiats amb un diploma acreditatiu de la seva participació.

Aquest mateix certamen es va incloure dins dels actes previs de la Festa Major de 2017, tot i que degut als terribles atemptats terroristes perpetrats a Barcelona i Cambrils el passat 17 d’agost, va ser anul·lat, juntament amb la resta d’esdeveniments d’aquell cap de setmana, en senyal de respecte i solidaritat amb les víctimes i el conjunt de la societat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: