Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Bonavista celebra les seves festes carregades de sorpreses

La bailaora internacional Belén López, nascuda al barri tarragoní, serà l'encarregada de fer el pregó de festes el dissabte 11 d'agost

La "bailaora" internacional Belén López serà la pregonera de les Festes de Bonavista La "bailaora" internacional Belén López serà la pregonera de les Festes de Bonavista ARXIU / INFOCAMP
Festa Major Josep Cartanyà
Divendres, 10 Agost 2018 12:37

Bonavista donarà el tret de sortida a les seves festes aquest dissabte 11 d'agost, que s'allargaran fins el dimecres 15 d'agost, coincidint amb la festivitat de Santa Maria Assumpta, patrona del barri. El dissabte, a partir de les 11h, la canalla ja podrà gaudir de diversos jocs infantils instal·lats a la plaça de la Constitució, el centre neuràlgic de les festes. Una de les novetats d'enguany serà un recorregut moter, que es farà a les 11:30h, per tot el barri -des del sud fins a Buenos Aires-. A les 13h, se celebrarà la 'Mejillonada solidaria', que recaptarà fons per a la banda del Crist de Bonavista. 

Les activitats del dissabte es reprendran a les 19h, amb l'inici del tradicional Campionat de dòmino, que tindrà continuïtat amb la semifinal de diumenge a la mateixa hora i la final del 15 d'agost. El mateix dissabte, a les 19h, es jugarà un partit de futbol entre veterans de Bonavista i Torreforta.

Belén López, pregonera de les festes

La reconeguda bailaora internacional de flamenc Belén López torna dissabte al seu barri natal per fer el pregó de les festes, que començarà a les 21:00h. Un acte ple d'emotivitat ja que un grup de veïns i veïnes del barri li ha preparat un vídeo, un muntatge que recull imatges de moments viscuts per la bailaora a Bonavista, entre altres.

A continuació, en acabar el pregó, cap a les 21:30h, es farà la coronació del 'Rei i Reina' de les festes, una adaptació del pubill i la pubilla dels pobles. Acte seguit, es farà entrega de les plaques en reconeixement a les dues persones de més edat del barri, un acte que ja s'ha convertit en tradicional. Finalment, el dissabte s'acabarà a les 23:00h amb l'actuació musical a càrrec del grup Remember.

Festa, solidaritat, sevillanes i ball

L'endemà diumenge 12 d'agost, a partir de les 11h, els més petits ( i no tant petits) podran gaudir d'una 'Holi Party', una festa de l'escuma plena de colors que convertirà la plaça en un gran espai multicolor. A les 13h, es farà una fideua solidària, que recollirà diners per a la Fundació Aspercamp, per a la investigació de l'Asperger. 

Una sessió de sevillanes, a càrrec de Hierbabuena y la Blanca Paloma de David Cano, iniciarà a les 20:00h una sessió de la dansa andalusa, que continuarà la Torre del Oro. Per acabar, a les 23:00h, hi haurà l'actuació musical del Trio Sara's.

El dilluns 13 d'agost, les festes continuaran a les 21:00h amb un sopar a la fresca i amb ball, que tindrà com a protagonistes la Llar del Jubilat de Bonavista, que presentarà un nou format perquè la gent gran balli d'una forma divertida i "saludable", tot gaudint d'una actuació musical.

Marcos San José presenta el primer disc

El jove cantautor de Bonavista Marcos San José presentarà el dimarts 14 d'agost, a les 21:00h, el primer disc 'La Excusa del Perdedor' davant dels seus veïns. Ho fa després d'haver triomfat, el passat 26 de juliol, en un concert a la Tàrraco Arena (TAP), on va compartir escenari amb el popular grup colombià Morat. 

A les 22:30h, tancarà la revetlla de les festes el Grupo Jamaica.

El 15 d'agost, festivitat de la patrona

Els nens i nenes de Bonavista podran gaudir un dia més, a partir de les 11h, dels jocs infantils instal·lats al barri. A les 11:00h, se celebrarà la missa i l'ofrena, a la parròquia, en honor a la verge Santa Maria Assumpta, patrona de Bonavista. 

A les 13:00h, es farà un vermut popular. I a les 19:00h, es disputarà un partit entre la CF Cultural Bonavista i el CF Icomar, al camp municipal de Bonavista. Les festes es tancaran, a les 22:00h, amb l'actuació del DJ Y Animador i, a les 22:30h, amb l'entrega del trofeus de dòmino.

Les Festes de Bonavista estan organitzades per l'Associació de Veïns de Bonavista, amb el suport de l'Ajuntament de Tarragona i dels comerços del  barri.

 

 

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: