Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Havaneres amb Les Veus de Reus com a acte destacat de les festes dels Munts de Torredembarra

El barri dels Munts de Torredembarra celebra la seva festa aquest cap de setmana, del 17 al 19 d’agost

Les Veus de Reus, seran dissabte 18 d'agost al passeig Rafael Campalans dels Munts. Les Veus de Reus, seran dissabte 18 d'agost al passeig Rafael Campalans dels Munts. CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Dilluns, 13 Agost 2018 14:31


La festa dels Munts torna a mitjans d’agost per celebrar un gran nombre d’actes per tota la família. El divendres, 17 d’agost, es donarà el tret de sortida amb el Ball de Gitanes de Torredembarra a les 20h a la pista polivalent dels Munts, seguit del tradicional sopa i ball popular a les 22:15h als jardins del Bar NOSE, amb un preu de 18€ per persona. Els tiquets es poden recollir fins dijous al Bodegon Bon Vi, al Forn Nogués i al local social de l’Associació.

Dissabte 18 els actes continuen amb una festa d’escuma a les 11:30h als Jardins de l’oficina de Turisme (La Casona), seguit d’un aperitiu musical d’un preu de 2€ i a la tarda festa infantil a les 19h al Bar NOSE a càrrec del grup TururuT, dedicat a pallasso i titelles, seguit d’un berenar de coca i xocolata. A la nit del mateix dissabte pregó a càrrec de l’Alcalde de Torredembarra a les 10h i seguidament Havaneres amb del grup Les Veus de Reus i rom cremat al passeig Rafael Campalans.

La festa acaba el diumenge 19 d’agost amb el 6è campionat de Minigolf a l’avinguda Montserrat a les 11h del matí, sardanes a les 19:30h al passeig Rafael Campalans i finalment concert a les 23h de Tastes Musicals i Gòspel a càrrec del cor Al•leluia, al passeig de Rafael Campalans.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: